Oglejte si nov videospot skupine Manouche

Manouche (foto: promocijsko gradivo skupine) promocijsko gradivo skupine
28. 10. 2014

Glasbeni kolektiv Manouche se je pravkar vrnil z devetdnevne turneje po francoski Bretaniji, seboj pa so prinesli tudi nov videospot, ki je nastal za čisto svežo pesem Me ljubiš kej?.

Zasedba, ki jo sestavljajo idejni vodja, kitarist ter pevec Robert Pikl, DJ Marco Grabber, harmonikašica in vokalistka Petra Trobec, trobentač Luka Ipavec ter basist Krešimir Tomec, je imela v sklopu prve turneje v tujini pet koncertov pod okriljem mendnarodno priznanega festivala Le Grand Soufflet.

"Odločili smo se, da kljub trem dnem počitka ne bomo počivali, ampak kar se da pametno izkoristili vsako minuto v Rennesu, kjer smo bili nastanjeni vseh devet dni. Zanimalo nas je ali so moderni telefoni res tako pametni, kot pravijo, in se odločili, da z enim izmed njih posnamemo nov videospot", nam je v šali povedal Pikl.

V videu se glavni junak po romantičnih ulicah Rennesa na retro dirkalnem kolesu na vsak način trudi uloviti femme fatale z imenom La Petra in dobiti njen avtogram. Ali mu to uspe, se prepričajte v novem videu, ki je obenem tudi najavni singel drugega albuma omenjene zasedbe.

Priporočamo