Princ William pel z Jon Bon Jovijem in Taylor Swift

27. 11. 2013
Deli

Sinoči je v Kensingtonski palači potekal že drugi svečani dogodek Winter Whites Gala, ki ga prireja britanska humanitarna organizacija Centrepoint za pomoč mladim brezdomcem. Na dogodku sta med drugimi nastopila tudi rockovski stari maček Jon Bon Jovi in sedemkratna dobitnica grammyja Taylor Swift.

Med akustično izvedbo pesmi Livin' on a prayer sta se frontmenu skupine Bon Jovi pridružila tudi pevka Taylor Swift in princ William, ki je pokrovitelj organizacije Centrepoint že od leta 2005.

Vabljeni k ogledu videoposnetka:

Jon Bon Jovi je v imenu svoje skupine od Williama sprejel The Centrepoint Great Britain Youth Inspiration Award, posebno nagrado organizacije Centrepoint za dolgoletno aktivno udestvovanje v številnih dobrodelnih akcijah.

Kot zanimivost naj omenimo, da je bilo na dogodku med znanimi obrazi mogoče zaslediti tudi odličnega igralca Benedicta Cumberbatcha, ki je glas posodil zmaju Smaugu v filmski adaptaciji J. R. R. Tolkienovega Hobbita, in priljubljenega pevca Jamesa Blunta, ki glasbene lestvice osvaja z aktulano uspešnico Bonfire Heart.