Raay in Marjetka presenetila z novim imenom!

Raay in Marjetka Vovk (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
10. 9. 2014

Raay in Marjetka Vovk, sicer že dobro desetletje partnerja tako v poklicnem kot zasebnem življenju, sta sporočila novico, da bosta odslej delovala pod imenom Maraaya.

Z odkritjem Marjetkine samosvoje interpretacije sta namreč začutila, da je prišel čas, ko lahko po obdobju sodelovanja z drugimi pevci, ustvarita lasten in neodvisen projekt.

Maraaya

Maraaya s prvim singlom in videospotom Lovin' Me predstavlja barvito mešanico stilov, prepoznaven in nevsakdanji vokal ter nalezljivo spevnost, ki napoveduje zanimivo glasbeno ustvarjanje in novo zgodbo o uspehu.

Oglejte si videospot za njun novi single Lovin' Me:

Raay je eden najbolj produktivnih in uspešnih slovenskih avtorjev/producentov, saj je njegov katalog v dobrih desetih letih zrasel že na 270 pesmi.

S kakovostnim delom si je pridobil status enega najbolj zanimivih mladih glasbenih ustvarjalcev, ki je sodeloval s številnimi slovenskimi izvajalci (s Tinkaro Kovač pri letošnji skladbi za Evrosong, s Tino Maze pri njenem pevskem prvencu, z Nušo Derendo, April in drugimi).

Marjetka je pevka in pedagoginja, ki že šesto leto poučuje solo petje in neprestano odkriva nove vokalne usmeritve, ki ji pomagajo tudi pri lastnem pevskem razvoju.