Rusko tokrat obljublja zelo vroč videospot

28. 1. 2014 | Vir: Nova
Deli
Rusko

Lepotica Stančka Šukalo vedno poskrbi, da se moškim pocedijo sline. Tokrat je z veliko ekipo poskrbela, da so se ob pogledu na Playboyeve zajčice zatresle moške noge.

Stančka vedno poskrbi za pravi šov. Tokrat je svoje čare izkoristila pri pripravljanju videospota Mačkice pevca Ruska Richieja.

"Snemanje je potekalo na notranjem bazenu grada in hotela Lambergh na Gorenjskem. Rusko se je odločil, da bo zgrabil velik zalogaj in si zaželel kar 25 lepotic," pojasni Stančka. Seveda se je obrnil na pravo osebo, kajti Stančka ima kar nekaj izkušenj pri delu s hostesami.

Rusko

"Rusko je priznal, da mu je težko zadovoljiti eno dekle, zato sem ustregla njegovi želji. Dobil jih je 25, med njimi pa sta bili tudi seksi Playboyevi zajčici Amanda in Samanta Šabič. Predstavljajte si 25 deklet, ki so parodirala v spodnjem perilu in kopalkah slovenskega podjetja Linne. Mislim, da ob pogledu na vse lepotice noben moški ne bi ostal ravnodušen," še doda Stančka.

Rusko

To pa še ni vse. Za veliko zabave je poskrbel še znan komik Matjaž Javšnik, ki ga v zadnjem času lahko spremljamo v številnih videospotih različnih glasbenikov.

Vabljeni o ogledu napovednika za videospot Mačkica: