Sara daje vse

Sara stavi na Emi na številko 1. (foto: Bor Dobrin) Bor Dobrin
Vir: Govori.se
21. 1. 2010

Pevka Sara, ki se pripravlja na svoj prvi nastop na Emi 2010, je z nekoliko dobre volje in v velikem pomanjkanju časa izdala svoj videospot.

"Skladba Vse ti dam so poslušalci odlično sprejeli, in ker sem imela odlično priložnost in na voljo pomoč Sama Baša s TV Primorka, sem jo seveda izkoristila. K sodelovanju sem povabila še nekaj kolegic, slovenskih misic, in s pomočjo prijazne ekipe Hotela in Casinoja Kongo je nastal spot, ki ga boste lahko videli tudi na slovenskih televizijah," nam je zaupala Sara, ki je bila hvaležna Maji Jamnik, Ines Draganovič, Barbari Rapnik, Tjaši Sidar, Špeli Sklepič in še moji prijateljici Tjaši, da so se z veseljem udeležile snemanja njenega spota.

"Zadnje dneve namenjam predvsem vokalnim vajam, počasi se bodo začele vaje s plesalci, a se mora Anže Škrube najprej vrniti iz Amerike. Medtem smo že pripravili tudi zunanjo podobo, ki jo kreira Jerneja P. Zhemborvskyy, in kmalu bo vse pripravljeno za nastop na Emi, kejr bom nastopila pod zaporedno številko ena," nam je še povedala Sara.

Sara1 - Sara1

Priporočamo