Seka Aleksič na slovenskem Phillips Fashion weeku?!

Seka Aleksić na dogodku v Monsu. Sekica! Xena je samo ena in še ta živi samo na malih zaslonih. Če si že želela koga oponašati, bi se lahko vsaj malo potrudila. Prepričljivi so samo 'orožje' v obliki majhne torbice in kremplji, s pomočjo katerih bi lahko pobegnila celo iz zapora. Iskreno, malo se te bojim in ne vem, kako bi reagirala, če bi te videla na ulici. Žalostno, kaj vse v naši deželici 'pali', in še bolj žalostno, ker si veliko deklet pri nas tudi želi biti videti kot vagon kiča. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
25. 3. 2013

Odkar je ena najbolj popularnih srbskih pevk Seka Aleksič prvič oblekla kreacijo Urške Drofenik je naravnost zaljubljena v njene stvaritve, saj tudi kljub bogatemu dekolteju lahko nosi vrhunske kreacije, ne da bi se bala, da ji bo kakšna joškica pobegnila na plano.

Tudi v videu, ki kroži po spletu, Seka nosi Uršino kreacijo, izvedeli pa smo, da si Seka zelo želi prisostvovati tudi na Philips Fashion weeku, ki bo potekal od 8. do 10. aprila v Ljubljani in kjer bo svoje najnovejše kreacije predstavila tudi Urša Drofenik.

Če bo le mogla, se bo dogodka udeležila, v svoji omari pa želi imeti tudi kakšen kos iz te modne revije, saj je tudi znana kot velika zapravljivka v modnem svetu.

Kakšna se vam zdi Seka v Uršini kreaciji?

Priporočamo