Seksi April zapeljuje v novem videospotu Paše mi

Vir: Lea
19. 9. 2013

Ekstravagantna pevka April se je na glasbeno sceno po letu dni vrnila bolj vroča in bolj seksi kot kadarkoli. V samo nekaj dneh je njen novi videospot presegel pričakovanja, ki jih je imela njena ekipa, verjetno zaradi seksapila, ki ga je pevka pokazala v videospotu za pesem Paše mi.

April je v preteklem letu sicer veliko nastopala, ni pa izdala od lanskega junija nobenega novega hita, prav tako se je umaknila iz medijskega življenja, ker pravi, da jo je bilo v dveh letih na vseh koncih veliko in da pretiravati ni dobro, ker se 'prenažreš lahko še tako dobre sladice'.

Golota je ne moti

April, ki je sicer študentka kriminalistike, je znana po tem, da si vedno upa več kot drugi, a vseeno vedno ostaja v mejah in okvirih dobrega okusa. "V resnici se ne obremenjujem s tem, kako in kaj delam, še manj pa z očitki, da prevečkrat kaj skopiram iz tujine. Meni je edino merilo to, da poskušam do neke mere štrleti iz povprečja, in se res ne obremenjujem z vsesplošno všečnostjo," je povedala April, ki se je razgovorila tudi o tem, kaj ji predstavlja golota, koliko se z njo želi poigrati v videospotih.

"Gola koža je na ženski nekaj najlepšega, in to je stvar estetike. Če bom hotela nastopiti gola v spotu, bom to tudi storila, saj ni nujno, da gre za seks, gre za pop kulturo in pop umetnost. Biti seksi samo zato, da si seksi, je že zdavnaj 'pase'. Ključnega pomena je, da znam nositi vsako podobo, ki jo v nekem trenutku vidim, bodisi jaz bodisi kreativna ekipa, ki stoji za mano, dokler se sama temu povsem predam."

Na komentarje se ne ozira

Takoj ko je po spletu zaokrožil videospot za pesem Paše mi, so izbruhnili tudi razni zlobni komentarji. "Paše mi je dejansko komad, ki govori o brezmejni ljubezni, o tem, da v življenju moraš početi tisto, kar ti paše, le tako se lahko osvobodiš in le tako je lahko življenje lepo. Včasih se vprašam, zakaj se vedno eni in isti najdejo, ki v takem besedilu in videospotu vidijo predvsem seks in seksapil? Da le oni najprej pomislijo na to, je že dovolj žalostno za njih, zato se s tem ne obremenjujem."

Vabljeni k ogledu videospota: