Ste že prisluhnili zmagovalni napitnici Lepa točajka?

Matic Jere (foto: promocijsko gradivo izvajalca) promocijsko gradivo izvajalca
10. 6. 2014

Pesem Lepa točajka je delo Matica Jereta (avtor glasbe), Klemna Benka (avtor aranžmaja) in Sandija Ritterja (avtor besedila), skladba pa je zmagala na natečaju za najboljšo napitnico v oddaji Raketa.

Matic je ob zmagi povedal: "Veseli me predvsem dejstvo, da je v pretežno narodnozabavni oddaji zmagala pesem, ki je drugačna - popevka! Naj izkoristim ta trenuetek, da se najprej zahvalim vsem glasovalcem, ter seveda vsem Zagorjanom, ki ste nas tako patriotsko podpirali! Še bolj mam rad našo občino in vse vas, saj smo dejansko dokazali, da znamo stopiti skupaj in ustvariti nekaj odmevnega tudi na vseslovesnki sceni!

Hvala vsakemu posebej za vsak glas, ki ni bil ravno poceni, pa ste nas vseeno pripeljali do zmage. Veseli me tudi to, da bomo lahko s prejeto nagrado med drugim, tudi omogočili letovanje na Debelem Rtiču 3 otrokom, ki to potrebujejo, in ti otroci bodo iz Zagorja! Zahvaljujem pa se tudi zagorskim "pleharjem" za super avanturo, super projekt, ki smo ga speljali brez napak! Vi vsi ste super ekipa in pohvala tudi Petru Kudru, ki zadevo drži skupaj in pelje naprej.

Hvala tudi vodji projekta, F Ejst P Ub, Sandiju Ritterju, ki ne samo, da me je zvabil v ta projekt, kot avtorja in izvajalca, ampak me je pri rosnih 14 letih peljal na Radio Ga Ga, kjer sva z Maticem Rakibom, odpela in odigrala na kitaro Sivo pot in to je bil moj prvi stik z mediji. Vse se vrača, vse se plača, pravijo!"

Prisluhnite Lepi točajki: