Veseli svatje z novim spotom

Pevka Anita se je odlično vživela v vlogo starinske meščanske dame. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
27. 4. 2010

Ansambel Veseli svatje, ki je v lanskem letu nanizal številne uspehe v slovenski narodno zabavni glasbi, med drugim tudi absolutno zmago festivala v Števerjanu, je zdaj pred novimi izzivi.

"Še preden smo se zaganali v nove projekte smo seveda poravanli "stare grehe" do naših oboževalcev in tako smo pred nekaj tedni kar dva dni namenili snemanju videospota za zmagovalno skladbo Števerjana Svet je že od pamtiveka tak," je povedal vodja ansambla Blaž Šenk, ki je za potrebe spota tudi sam skočil v starinska oblačila.

"Snemali smo dva dni, predvsem zato, ker smo želeli v spotu, ki ga ja režiral Boštjan Grabnar, pokazati razlike med nekdanjim in sedanjim življenjem. Ker pa je naslov skladbe Svet je že od pamtiveka tak, boste hitro ugotovili, da razlik v odnosih med spoloma ni prav veliko," se zasmeji pevka Veselih svatov Anita Kadenšek.

Spot so Veseli svatje snemali v prelepem okolju Gradu Preddvor in v kranjskem lokalu Vertigos, da so tako še bolj pristno prikazali razliko med nekdanjim in današnjim svetom.

VS spot - VS spot