Oglejte si vrhunce s Fashion Weeka

16. 10. 2013

Med 14. in 16. oktobrom je na Fashion Weeku Aqafresh svoje nove modne kreacije predstavilo 21 modnih oblikovalcev.

V ponedeljek, 14. oktobra, je stekla prva revija s kolekcijami oblikovalcev: m*faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk Fashion in Ivan Rocco.

V torek, 15. oktobra, so se modeli po modni pisti sprehodili v kreacijah: Garevski, Nina Susnjara, Akultura, Miro Misljen, Tanja Zorn, SQUAT // Young@Squat in aleksandrabrlan.

V sredo, 16. oktobra, pa so svoje kreacije na ogled postavili še: Maja Ferme Fashion, Nelizabeta, Mojca Celin, INES atelier, AlmiraSadar, Natasa Persuh, angelalukanovich in Draž.

Sklepni večer je minil tudi v znamenju ELLE Style Awards, podelitve nagrad za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju, ki so jih prejeli:

Tomaž in Urška Draž (najboljši oblikovalec), Anđela Lukanović (najboljši mladi oblikovalec), Polona Kasal (oseba z najboljšim stilom), Branko Maselj (najboljši model), Mimi Antolović (najboljši modni fotograf) in Marjeta Grošelj (nagrada za življenjsko delo).

Če ste zamudili letošnji Fashion Week, si lahko posnetke vseh modnih revij ogledate na spletni povezavi www.elle.si/fashionweek/fwtv.