Vrača se Jurski park! Oglejte si napovednik!

Jurski svet (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2014

Steven Spielberg se kot izvršni producent vrača na čelu dolgo pričakovanega četrtega dela njegove kultne filmske sage Jurski park. Najnovejše nadaljevanje, poimenovano Jurski svet, je nastajalo neverjetnih štirinajst let.

Leta 1993 je Steven Spielberg z uporabo takrat nadvse inovativne tehnologije premaknil mejo mogočega in ustvaril zgodbo o parku na samotnem otoku, kjer so znanstveniki iz DNK, najdene v komarjih, ujetih v jantar, s kloniranjem ustvarili dinozavre.

Film je prinesel tri oskarje za tehnične dosežke, vključno z nagrado za najboljše vizualne efekte. Sledili sta mu še dve uspešni nadaljevanji, sedaj pa se bodo po štirinajstletnem ustvarjanju ponovno odprla vrata v Jurski svet.

Prvi napovednik odpira novo poglavje v legendarni franšizi o dinozavrih, posneti po znanstvenofantastičnem romanu Michaela Crichtona.

Vabljeni k ogledu napovenika:

O zgodbi:

Znanstvenofantastična akcijska poslastica nas bo popeljala na otok Isla Nublar, kjer dvaindvajset let po katastrofalnih dogodkih nemoteno obratuje tematski park, ustvarjen po izvirni ideji vizionarja Johna Hammonda.

To novo domovanje dinozavrov nadzira korporacija Masrani Corporation, skupaj s skupino strokovnjakov, med katerimi najdemo tudi enega od protagonistov filma Owena (Chris Pratt), ki raziskuje obnašanje Velociraptorjev, pripadnikov družine dromeozavrov.

Skozi leta zanimanje javnosti za obisk parka strmo upada, zato se lastniki odločijo, da bodo množice privabili z novo atrakcijo – poigrali se bodo s križanjem in ustvarili povsem novo vrsto dinozavrov.

Priporočamo