VROČE: Oglejte si nov, seksi napovednik za 50 odtenkov sive

14. 11. 2014
Deli
50 odtenkov sive (foto: Profimedia)
Profimedia

Luč sveta je danes ogledal nov, še bolj seksi napovednik za film Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades of Grey), ki v kina prihaja februarja 2015.

Petdeset odtenkov sive je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. 

Za razliko od prvega napovednika filma, ki smo ga videli poleti, nov razkrije še nekoliko več. Vabljeni k ogledu:

Film, katerega premiera bo februarja 2015, pa je že zdaj razočaral del ženskega občinstva, saj se govori, da se Jamie Dornan, ki uteleša glavnega junaka Christiana Greya, v tej romantični drami, polni erotike,  sploh ne pojavlja gol.

Dornan

"Žal mi je, da bom razočaral nekatere ljudi, a hoteli smo, da bi bil film všeč čim več ljudem, tega pa ne moremo doseči, če bodo nekateri zgroženi nad posamičnimi scenami," je pojasnil severnoirski igralec, model in glasbenik.

Prihod drugega filmskega napovednika je pospremila tudi vroča novica, da so v naših kinematografih (Kolosej in Cineplexx) že na voljo vstopnice za POLNOČNE PREMIERE, ki se bodo odvile minuto čez polnoč v noči iz srede, 11. februarja, na četrtek, 12. februarja.

Ali bo film res tako vroč, kot napoveduje napovenik, bomo še videli, se je pa že oglasila ollywoodska zvezdnica Melanie Griffith, mama Dakote Johnson, ki je v filu utelesila glavno junakinjo Anastasio Steele, ki se je odločila, da si tega težko pričakovanega filma ne bo ogledala.

Melanie

"Mislim, da si ga ne bo ogledal niti njen oče Don (Johnson, hollywoodski zvezdnik, op. a.), saj bi bilo to preprosto preveč čudno. Mislim, da bi Dakota umrla od sramu, če bi si midva prišla ogledat film," je povedala Melanie.