10 razlogov, zakaj za božič podariti kozmetiko

17. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Le kaj naj kupim? Kje naj to najdem? Pa saj nimam niti časa. Tisoč in en izgovor, ko se je treba odpraviti po nakupih. Vzemite si čas in poiščite tisto darilo, ki se ga bodo vaši najdražji najbolj razveselil. Saj jih poznate, poznate njihove skrite želje in kaj jih razveseli.

Ali veste, kakšen je pomen obdarovanja? Obdarovanje je izraz naklonjenosti, ljubezni in spoštovanja do naših najbližjih, sorodnikov, tudi prijateljev, sodelavcev in, navsezadnje, tudi do popolnih neznancev. Tudi do sebe. Za spremembo obdarite tudi sebe. In ne pozabite, ko drugim s pozornostjo polepšate dan, ga hkrati polepšate tudi sebi.

1 Občutek sreče

Ko podarite nekaj tako mehkega in dišečega, kot sta smetana za prhanje in balzam za ustnice Slastni čaj iz L'Occitanove praznične kolekcije, nikakor ne morete zgrešiti. Odločite se za srečo, ki jo podarjate tistemu, ki ga imate res radi.

promocijska cena: 21 €

2 Brezpogojna hvaležnost

Podarite nekaj, kar bo dalo občutek nežnosti, gladke, mehke in nežne kože, nekaj, kar bo negovalo celotno telo. Podarite L'Occitanov komplet za nego telesa z mandljem. Olje za prhanje za najnežnejši občutek, milo, mleko in nenazadnje še kremo za roke. Prijatelj vam bo brezpogojno hvaležen.

promocijska cena: 29 €

3 Mirni in harmonični odnosi

Poskrbite za mirne odnose med vašimi ljubljenimi. Tudi vi potrebujete kdaj trenutek zase. Poklonite komplet za nego telesa s karitejevim maslom – naj neguje telo in vaše odnose. Olje za prhanje, krema za telo, za roke in balzam za ustnice so popolna nega za vzpostavitev harmoničnega odnosa.

promocijska cena: 29 €

4 Energija in strast v partnerstvu

Po mirnih praznikih bo ponovno čas za nekaj več intime, strasti. Poskrbite, da že pred novim letom podarite nekaj, kar bo razvnelo vašega partnerja. Nega telesa in rok z mandljem.

promocijska cena: 29 €

5 Brezpogojna ljubezen

Obdarujemo navadno tiste, ki jih imamo radi, jih cenimo, jim želimo samo najboljše. Naj bodo spoštovani tudi, ko so sami s seboj in skrbijo za svoje telo. Naj uživajo med prhanjem in razvajajo svojo kožo. Podarite jim komplet za prhanje in nego rok s karitejevim maslom.

promocijska cena: 34 €

6 Nostalgični trenutki

Kako pogosto se s svojimi prijatelji pogovarjate o darilih, ki ste ji prejeli? Ne ravno pogosto, kajne? Zakaj ne bi letos podarili nečesa, o čemer bodo besede tekle še mesece po prazničnih trenutkih? Z nežnim mandljevim kompletom za prhanje in nego rok boste zadeli v polno.

promocijska cena: 34 €

7 Motivacija za naslednji korak

Vsak korak je pomemben. Vsaka beseda močna. Vsak odnos odločilen. Pomagajte vašim najdražjim, da bodo motivirani za vsako naslednjo odločitev, ki jo bodo sprejeli. Motivirajte jih in jim dajajte oporo. Razvajajte jih s kompletom s karitejevim maslom. Naj jih ekstra nežno milo in olje popeljeta v idilo, krema za roke in balzam za ustnice pa prepričata k naslednjemu koraku.

promocijska cena: 39 €

8 Zvesto prijateljstvo

Malo je prijateljev, ki jih imamo že od otroštva in skupaj ustvarjamo spomine. A tisti, ki so z nami, so vredni več kot zlato. Poskrbimo za zvestobo in iskreno prijateljstvo z nežnim darilom. Popolna nega za popolno prijateljstvo. Smetana za prhanje, balzam za ustnice in ultralahka krema za telo.

promocijska cena: 45 €

9 Življenjska energija

Nič ni vredno več od našega življenja. Vse ostalo so koščki, ki jih tvorimo skupaj. Trenutki, ki jih ustvarjamo skupaj. Brez našega življenja ni življenja naših prijateljev. Odlična nega telesa z mandljevim oljem za prhanje in koncentriranim mlekom za po prhanju je zagotovo način, kako prebuditi življenjsko energijo in poskrbeti za prijatelje.

promocijska cena: 45 €

10 Moč za nove podvige

In nenazadnje ... Drug drugega moramo bodriti. Tudi, ko nam gre dobro. Še posebej takrat. Ultrabogata nega s karitejevim maslom za ultrabogato prihodnost. Za ultramoči, ki nam bodo pomagale doseči cilje, ki so pred nami. Karitejevo olje za prhanje in krema v praznični izdaji.

promocijska cena: 49 €

*Promocijske cene izdelkov veljajo do 31. 12. 2018.