10 zabavnih tvitov ob drugem polfinalu za pesem Evrovizije

Marjetka in Raay sta v finalu - se čivkamo v soboto! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2015

Tudi tokrat smo se družili pod označbo #evrovizija in skupaj navijali za Maraayo. Marjetka in Raay sta se na koncu uspešno uvrstila v finale, tako da bo v soboto še zelo napeto. Do takrat pa naj vas zabavajo (in za naslednjič motivirajo) čivki, ki smo jih nabrali iz twitter konverzacije ob drugem polfinalu Evrovizije.

1. Koliko ljudi je Šveda slišalo in koliko samo videlo?

2. Če bi nam dali mikrofon, da nas posluša vsa nacija, bi zagotovo narobe izgovorili ime Conchita. Smo pač malce pobalinski.

3. Večinski del avstrijske lepote je bil očitno rekrutiran za vodenje Evrovizije - tista peta pa najbrž ni dobila dopusta v Ikei.

4. Slovenci smo za predstavitveni film na koncu dobili lipicance. Predvidevamo, da sta se v prtljažniku kočije skrivala velika Milka in zavoj cigaret.

5. Ko bo Evrovizija v Ljubljani, peljemo Avstrijce v center na sacher torto, ki stane trikrat toliko kot na Dunaju. Naj se vidi razkošje!

6. Gospod župan je verjetno že davno zavohal zmago in kojci porihtal promenado na Slovenski.

7. Odra nisma smisla kazati, če nastopajoča država ne odpre denarnice za čim več žarnic in efektov. Nas so po žepu že slušalke močno udarile ... #HecMoraBit

8. Statistično gledano Evrovizija traja že toliko let, da se je moralo prej ali slej zgoditi, da slišimo tudi kakšno dobro skladbo?

9. Očitno le niso vsi samo Šveda gledali.

10. Nasveti za finale?