Znani Slovenci čestitajo reviji Story ob njenem okroglem jubileju #10 let

18. 10. 2018 | Vir: Story
Deli
Znani Slovenci čestitajo reviji Story ob njenem okroglem jubileju #10 let (foto: Story)
Story

Glavna in odgovorna urednica revije Story, Ilona Penzeš, je v zadnji številki revije nagovorila svoje bralke in bralce. Besedilo v celoti objavljamo in prilagamo čestitke znanih Slovenk in Slovencev, ki so v uredništvo poslali svoje čestitke ob 10. rojstnem dnevu revije.

Drage bralke in bralci, drage znane Slovenke in Slovenci, naša življenja pišejo zgodbe, takšne, ki jih z veseljem delimo, in takšne, o katerih težko spregovorimo …

Zgodbe, ki nam prikradejo nasmeh na obrazu in nas napolnijo z občutki sreče, kot tudi takšne, ki nam spodnesejo tla pod nogami, ko zbiramo moč, da premagamo življenjske ovire in se vrnemo kot zmagovalci. Skupaj bogatejši za vse izkušnje in z navdihom, da zapišemo nove zgodbe.

Da delimo, ko smo srečni in se skupaj poveselimo, in da odpremo svoje srce in delimo težke trenutke, saj je na drugi strani vedno nekdo, ki doživlja enako in mu s svojo zgodbo morda lahko vsaj malo pomagamo ali on nam.

Hvala, ker ste z nami že 10 let, hvala, ker že 10 let skupaj pišemo zgodbe! Lepo je, da vemo, da nismo sami!

Ilona Penzeš, glavna in odgovorna urednica revije Story

Vabimo vas, da nam pomagate izbrati najljubšo naslovnico revije Story. V 10 letih smo jih natisnili več kot 450, na glasovanje pa smo uvrstili 10 nam najljubših. Glasujete lahko tukaj, med vsemi sodelujočimi pa bomo izžrebali 10, ki na koncu prejmejo naročnino na revijo. 

Čestitke znanih Slovenk in Slovencev

Tina Gaber

Na medijsko sceno sem stopila nekako istega leta kot Story in tiste zabave in rojstva revije na Ljubljanskem gradu se spomnim, kot bi bilo včeraj. Story piše iskrene, čustvene in življenjske zgodbe, na katere prisegam tudi sama, in v čast mi je, da druga drugo spremljava že okroglih 10 let. Vse najboljše, prijateljica moja!

Sara Rutar (MasterChef Slovenije 2017)

Revija Story je nekaj posebnega, saj je polna zanimivih medijskih zgodb, ki bralcev revije nikoli ne razočarajo. Pohvale gredo urednici in ekipi, saj v reviji me ženske ob člankih vedno najdemo tudi kaj modnega zase. Ob desetem rojstnem dnevu vam želim še veliko zanimivih tem, reportaž, zgodb ter kvalitetne vsebine. In iskrena hvala, da sem del vaše zgodbe tudi jaz ...

Lea Sirk

Draga revija Story! Želim ti, da bi še naprej iskala zanimive, pestre in drugačne štorije vseh nas, ki jih z veseljem delimo s teboj. Čin čin!

Helena Blagne

Story je resnično zanimiva revija. Redno jo kupujem, saj v njej najdem vedno čudovite zgodbe oziroma vse tisto, kar me privlači kot zahtevno bralko. Da o vedno aktualnih in zabavnih vsebinah iz sveta znanih niti ne govorim. Še na mnogo let in le pogumno naprej. Vaša Helena.

Vasilij Žbogar

Ob praznovanju obletnice želim reviji Story veliko uspeha v prihodnje in naj ostane kvaliteta slike in teksta na najvišji ravni, kot je za revijo Story značilno. Čestitke gredo tudi vsem oz. odlični ekipi novinarjev ter urednici, ki se trudijo, da je revija že leta tako uspešna.

Regina

Ob lepi obletnici najprej čestitke prav vsem, ki ustvarjajo Story, in tudi bralcem, saj so predvsem oni tisti, zaradi katerih Story sploh je. Story piše zgodbe z vsebino, ki se dotaknejo ljudi, in prav zato je ob poplavi raznih medijev obstala in verjamem, da tudi bo še v prihodnje, tako da bomo gotovo še nazdravili z njo ob naslednji okrogli obletnici … Vse dobro še naprej.

Manca Špik

Draga revija Story! Hvala, ker ti lahko tako močno zaupam, da s teboj želim deliti svoje najbolj zasebne stvari, za katere čutim, da bi jih rada povedala svojim poslušalcem. To mi ogromno pomeni! Ostani še naprej tako kvalitetna, srčna in zanimiva! Bralci te imamo neskončno radi in ti vzklikamo še na nadaljnjih sto let!

Jan Plestenjak

Življenje nam vsak trenutek ponuja zgodbe. Od nas je odvisno, ali si jih upamo prebrati. Če pa smo dovolj pogumni, jih napišemo sami.:) Vse najboljše Story!

Maja Bašić

Story je v slovenskem medijskem prostoru nekaj posebnega. Je revija, ki skozi odlično pripravljene zgodbe razkrije pravi obraz medijcev, kulturnikov, športnikov. Nam ženskam ob listanju revije vedno ponuja lep pogled v sveže in aktualne modne trende. Tako vsem ustvarjalcem revije ob desetem rojstnem dnevu čestitam in se zahvaljujem, da sem tudi sama bila do danes skozi pogovore in zgodbe del te zelo uspešne medijske zgodbe.

Alenka Godec

Draga Story ... 10 let ... hm, v primerjavi z mojo ‘delovno dobo’ (30 let) si prava mladenka, a razlika v letih za prijateljstvo ni ovira. In midve prijateljujeva že od tvojega začetka, skupaj sva ustvarili marsikatero zgodbo, novico, fotografijo ... Skratka, spominov polno malho. Ostani še naprej polna delovnega zagona, prijazna in ravno prav radovedna. Story so ljudje. Ljudje z zgodbami, enkrat srečnimi, drugič malo manj. Zgodbe, kot jih piše življenje. Da bi jih Story in njegova super ekipa spisala še veliko uspešnih! Čestitke za prvih 10 in veseli v Storyjeva najstniška leta.

6PackČukur

Vse najboljše, Story! Hvala, da sem del tvoje zgodbe tudi jaz!

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Elle22/2018

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 22/2018

Story 22/2018, od 11. 10. 2018