12 bitk, ki jih bodo razumele le ženske z drobnimi dojkami

12 bitk, ki jih bodo razumele le ženske z drobnimi dojkami (foto: profimedia) profimedia
17. 8. 2021

Veliko pripomb, neobstoječi dekolte in komentarji, da ste fant. To je le nekaj neprijetnosti, s katerimi se soočajo ženske z majhnim oprsjem. Očitno je nekaj hudo narobe s prsmi, ki kljubujejo gravitaciji ne glede na leta!

Zdi se, da v našem družbenem okolju velja, da štejejo samo košarice C ali večje, sicer ženska ni prava ženska. Kaj pa je s tistimi, ki jim zadoščajo košarice A in B? Tudi one imajo prsi. Če spadate mednje, ste se zanesljivo že soočili s temi težavami. Ali to pomeni, da potrebujete vsadke? Ne! To pomeni, da imate popolno velikost prsi, le da drugi tega ne razumejo.

Preberite si zadrege, težave in prednosti žensk z drobnimi oblinami nad pasom.

1. Majice z izrezom

Za ženske z majhnimi prsmi so majice z globljim izrezom povsem neuporabne. Za dekolte je pač potreben večji par dojk, ki zapolni majico in prepreči da bi oblačilo pri slehernem gibu razprlo. Ta težava bi bila sicer rešljiva, če bi modni oblikovalci kdaj odstopili od navade, da izrez raztegnejo do popka. V-izrez, ki se konča tik nad prsmi, je za ženske z manjšim oprsjem že vzrok za veselje.

2. Podložene košarice

Močno podloženi nedrčki, ki dvignejo dojke in jih spremenijo v dehteče oprsje, so pri velikosti košarice A smešni. Oblazinjeni del je večji od košarice in je videti kot oklep. Modrček je komičen na pogled in neudoben za uporabo. Prsi so že tam, kjer morajo biti in jih ni treba potiskati navzgor.

3. Povsem brez podloge

Druga skrajnost so košarice brez kakršnekoli odebelitve. Kaj pa bradavičke? Ženske z malimi dojkami nosijo modrček predvsem zato, da jim bradavičke ne štrlijo skozi obleko, bluzo ali majico. Če je modrc tanek, ga nima smisla nositi. Naj bo košarica iz dovolj debele tkanine, da ne bodo bradavičke vsakogar, ki gre mimo, pozdravile z Živijo, jaz sem tudi tukaj.

4. Greš na operacijo?

Ljudje so pogosto nevzgojeni in brez takta. Vprašanje Si boš privoščila vsadke je nadvse nevljudno in so ga drobne ženske site čez glavo. Saj niso invalidne in deformirane, da bi morale operativno odpravljati »napake« narave. Mnogi bi se morali večkrat ugrizniti v jezik, preden odprejo usta. Pa tudi malo premisliti. Le zakaj takoj sklepajo, da so ženske z majhnimi dojkami nesrečne? Drobne prsi imajo tudi veliko prednosti: žensk ne boli hrbet in lahko tečejo, ne da bi jih dojke butale v obraz. Za denar, ki bi ga porabile za operacijo, si bodo raje privoščile kaj drugega. Veste koliko čevljev in prikupnih oblek bi dobile za to vsoto? Poleg tega je veliko moških, ki so jim ženske z manjšim oprsjem privlačne. Zakaj bi torej morale po vsadke? Samo zato, ker vam osebno ni všeč velikost njihovih dojk?

5. Brez zibanja

Edina reč, ki jo ženske z minimalno košarico zavidajo bolj obilnejšim, je zibanje prsi. Naj se še tako trudijo, je učinek pičel. Zadovoljne so že z očem nevidnimi tresljaji. A kaj bi to, ko pa je še toliko drugih načinov za vznemirjenost in vzbujanje moške pozornosti.

6. Moški jih gledajo v oči

Moški pogled se najprej usmeri na prsi, a če je velikost skromna, ji pogleda neposredno v obraz. Zveni dobro in spoštljivo, a ima tudi svoj minus, kajti med potovanjem pogleda, ženska pridobi minutko za oceno moškega Če ji na prvi pogled ni všeč, mu potem lahko očita nevljudnost, ker se »pogovarja« z njenimi dojkami namesto z njo in ga odslovi. Tako pa si mora izmisliti kaj drugega, da se izogne nadaljnjemu pogovoru.

7. Trapasto zavajanje

Preden se ženske sprijaznijo s ploskimi prsmi, velikokrat naredijo kakšno neumnost in si na primer kupijo super obložen nedrčke. Za prvi vtis je to dobra rešitev, a kaj jo čaka potem, ko pride čas, da modrček sname? Strah, kako se bo odzval, ko bo videl, da se je pričakovana košarica C skrčila na A, ni vreden tega. Kaj šele, če si je omislila modrc z vodo ali želatino, ki bi lahko popustil in bi vsebina začela odtekati. Vse skupaj je preveč stresno, da bi lahko sproščeno uživala v intimi.

8. Moške prsi

Samozavest ženske pade, ko vidi, da ima moški večje obline od nje. Moški sicer trdijo, da gre za mišice, toda ko so njihove prsi maščobne, pošteno zaobljene in celo nekoliko viseče, to niso mišice, ampak moške prsi. Taki predstavniki močnejšega spola sicer niso privlačni za oko, a je hkrati nekoliko neprijetno videti moškega, ki je zgoraj bolj obdarjen od ženske.

9. Trud za raven trebuh

Malo trebuščka pri ženski z majhnimi prsmi spremeni celoten videz. Marsikdo jo vpraša, ali je noseča, za že tako male prsi pa se zdi, kot da so povsem izginile. Pri večjih dojkah tega ni, kakšen centimeter več čez trebuh se niti ne opazi. Drobne ženske imajo zato več dela, da ohranijo čim bolj ploski trebuh in dobro postavo.

10. Pekel brez naramnic

Cevasta obleka ali majica brez naramnic potrebuje neko oporo, da ostane tam, kjer mora biti. Bolj kot so prsi ploske, lažje bo oblačilo zdrsnilo navzdol. Naj drobna ženska tak kroj prečrta? Ni nujno, še vedno ga lahko nosi, a je to huda muka. Večino časa si bo namreč oblačilo popravljala in vlekla navzgor. Povrhu potrebuje mali čudež, da bo na trgovskih policah našla nedrček brez naramnic z malo košarico, ki ne bo videti trikrat prevelika.

11. Fantovski videz

Kljub komaj vidnim oblinam nad pasom in morda deškemu videzu je ženska še vedno ženska. Verjemite, moškim so všeč vse velikosti prsi. Imajo jih radi, kakršne že so, za nameček pa jih bolj kot tisto, kar je pod bluzo ali majico, zanima kaj drugega. In drobne ženske imajo razen strasti še kaj za pokazati. Na primer lepo oblikovane noge in čvrsto zadnjico.

12. Najstniški vtis

Laskavo je, ko vas imajo za mlajšo, kot ste v resnici. Pa četudi samo zaradi drobnih prsi. Toda vi si ne želite, da bi vas imeli za nedoraslo najstnico. Le mirno kri, prsi niso izenačene z zrelostjo. Samo zato, ker ste svoj »vrh« dosegli s košarico A, ne pomeni, da v svojih dvajsetih niste zrela ženska.

Za konec: male dojke prinašajo vsakodnevne neprijetnosti, a so zadrege tudi zabavne. Bodite ponosne na svoje drobne prsi! In ne pozabite, da imate veliko prednost – ne morejo se povesiti.

Vir: Bolde