20 bitk, ki jih bodo razumele le ženske z velikimi dojkami

20 bitk, ki jih bodo razumele le ženske z velikimi dojkami (foto: profimedia) profimedia
10. 4. 2019

Ženske z velikim oprsjem pritegnejo moške poglede in razgibajo njihovo domišljijo, zanje osebno pa so pravzaprav kar naporne in pogosto neudobne.

Prinašajo sicer nekaj ugodnosti, kot je stalna polica za hrano pred televizorjem, toda četudi so vam všeč vaše razkošne obline, si boste priznali, da so vam pogosto tudi v napoto.

Malo za šalo in malo zares se bomo sprehodili med minusi in plusi, s katerimi se soočajo zgoraj obdarjene ženske.

1. Potenje

V poletni vročini je to ena najbolj neprijetnih stvari, s katero bijejo boj ženske z velikimi prsmi. Iz gube pod dojkami se kar zliva znoj in moči oblačilo, tako da se oprsje spremeni v dva velika vodna madeža.

2. Modrc brez naramnic

Ko kakšna ženska z manjšimi prsmi pove, da si je kupila čudovit nedrček brez naramnic, ki se ji bo podal k odprti obleki, se obdarjena ženska le nasmehne in prikima. Zanjo pač ne pride v poštev.

3. Samo v dveh barvah

Prodajalke perila vabijo k nakupu z lepimi vzorci, a le dokler ne prideš do polic z večjimi modeli. Na voljo so preprosti kroji brez okrasja in samo v dveh barvah – kožni in črni.

4. Kot ulita obleka, razen …

Čas je za novo obleko. Ramena? Velikost na milimeter. Pas? Ulito kot po meri. Zadnjica? Odlično se prilega. Prsi? Pa ja, kar sanjajte!

5. Nemogoča velikost

Sliši se neverjetno, a veliko ljudi ne verjame, da obstaja nedrček s tako velikimi košaricami. »M? Ampak to verjetno ni res.« Pa je, čeprav so mnogi še vedno prepričani, da je največja možna košarica D.

6. Nerodne kopalke

Naj se še tako trudijo in pazijo na svoje gibe, se ženske z obilnim oprsjem ne morejo otresti neprijetnosti na plaži ali ob bazenu. Vsaj enkrat v sezoni bo dojka pokukala izza kopalk.

7. Očitki

Ste že zaznali, da so prsi edini del telesa, ki mu očitajo, da manjša zbranost in bega moške, četudi so pokrita do vratu?

8. Dvojna merila

Če imate majhne prsi in si nadenete globoko izrezano obleko, ste drzni in elegantni, če imate velike pa izzivalni in pretiravate.

9. Sovražni gumbi

Bluza z gumbi jim ne pristoji, kajti med gumbi se čez oprsje vedno naredi razporek, ki kvari estetski videz.

10. Dolga verižica

Tako kot morajo črtati bluzo z gumbi, se morajo obilne ženske odpovedati tudi daljši verižici s čudovitim obeskom. Utonil bo med obema dojkama.

11. Nakup kopalk

Kadar ima ženska vitko postavo in si želi kupiti dvodelne kopalke, lahko pozabi, da bo v trgovini našla ustrezen par. Spodnji del majhne velikosti in zgornji z večjimi košaricami pač ni na voljo. Misija nemogoče!

12. Ohlapna obleka

Priljubljene poletne tunike, ki z ohlapnim krojem blažijo vročino in hladijo telo, ženskam z dehtečim oprsjem ne ustrezajo. Tkanina, ki pada z obilnih prsi navzdol, vzbuja občutek, da so noseče.

13. Tek z bolečinami

Pri teku se morajo zaradi poskakujočih dojk sprijazniti z bolečinami. Tega ne more preprečiti niti športni nedrček.

14. Skladišče za drobtine

Ne gre drugače, ko jedo, se bodo drobtine uskladiščile med dojkama. Kakšna nerodnost pri pitju pa bo poskrbela za madeže. Nič ne pade mimo na tla.

15. Priročna mizica

Svetlejša stran velikih prsi: ko ženske udobno zleknjene počivajo na kavču, so prsi priročna mizica, kamor lahko odložijo prigrizek, če potrebujejo obe roki za nekaj drugega.

16. Odprt hrbet

Naj so jim še tako všeč kroji oblek z odprtim hrbtom, si ga ne morejo privoščiti. Biti ves dan brez nedrčka je neudobno in boleče.

17. Zahtevne stopnice

Na hitro zdrveti po stopnicah navzdol je zaradi poskakovanja dojk za obdarjene ženske zahtevno in precej boleče.

18. Puli

Puli je še en kos s seznama nepriporočljivih oblačil. Do vratu zaprt pulover namreč stisne oprsje tako, da je videti kot ena velika dojka.

19. Torbica

Izogibati se morajo tudi torbici z dolgim ročajem, ki bi jo nosile kot poštarji – preko ene rame in boka na nasprotni strani telesa. Videti so, kot bi bile prevezane z varnostnim pasom za prsi.

20. Počitek

Spanje na hrbtu je boleče, spanje na trebuhu nemogoče. Nekatere ženske si pomagajo z visoko, posebej oblikovano blazino, s čimer pridobijo prostor za prsi.

Vir: GH