24 jasnih znakov, da ste nepopravljiv romantik

24 jasnih znakov, da ste nepopravljiv romantik (foto: profimedia) profimedia
11. 6. 2021

Ljubezen ima sleherni dan slabši sloves. Nič presenetljivega, navsezadnje so možnosti, da spoznate pravo ljubezen v narcističnem in vrednostno plitkem svetu, v kakršnem živimo, zelo majhne.

Če ste nepopravljiv romantik, ste seveda trdno prepričani, da lahko počistimo nered, ki smo ga sami ustvarili. In seveda, da iskanje prave ljubezni ni vnaprej obsojeno na propad.

Kdo so nepopravljivi romantiki?

Najbrž mislite, da so nepopravljivi romantiki ženske, ki z mačkami in golidami sladoleda posedajo v majhnih stanovanjih in čakajo, da bo prijahal princ na belem konju in potrkal na njihova vrata. Niste se zmotili.

A to še ni vse. Za oznako nepoboljšljiv romantik se skriva še marsikaj, na kar niste pomislili. Življenje, ljubezen in možnosti so povsod okrog nas in najbrž vas bo presenetilo, da nepoboljšljivi romantiki vidijo in opazijo sleherno priložnost. Preverite seznam 24 znamenj, ki označujejo romantike in bodite veseli, če boste ugotovili, da spadate mednje. Nepopravljivi romantiki namreč živijo osupljivo srečno in optimistično življenje.

24 znamenj, značilnih za nepoboljšljive romantike

1. Pred domačimi vrati nimate razpete varovalne mreže, v katero bi se ujele romantične komedije z večno zgodbo, kako fant pride do izbrane mladenke in potem živita srečno do konca dni.

2. Ko v službi dostavljavec iz cvetličarne stopi skozi vrata s šopkom rož, pomislite, da je cvetje za vas. Četudi nimate partnerja, ki bi vam jih poslal.

3. Skrbite za vse in vsakogar, vključno z njihovimi stvarmi, potepuškimi mačkami, pticami in podobnim.

4. Vedno se z ljubeznijo zastrmite v dojenčke in lepe stvari ter brez zadrege izustite kak vzdih občudovanja, čeprav vas prijatelji začudeno in vprašujoče pogledujejo.

5. Pogosto sanjarite o življenju, ki si ga zamislite kot nadaljevanje pravkar videnega filma. V domišljiji greste celo tako daleč, da se s prijateljem odpravita na dolgo in nevarno pot, za las uideta nevarnosti in iz izkušnje potegneta dragoceno lekcijo.

6. Vse vas spravi v jok, celo video na Youtubu.

7. Radi si nadenete elegantno obleko za izbrano večerjo ali ples in k temu vzpodbujate tudi svoje prijatelje z njihovimi otroki vred. Moške večerne obleke za fantiče in lepo okrašene oblekice za deklice vam raznežijo srce.

8. Polni optimizma upate, da bodo ljudje v življenju dobili tisto, kar si želijo, vključno s službo, ljubeznijo in srečo. Želite si najboljše za vse ljudi.

9. Kot nepoboljšljiv romantik ste trdno prepričani, da bo ljubezen prekrižala tudi vašo pot, četudi ste trenutno samski. Univerzum bo že poskrbel za to in to kmalu.

10. Iskreno se veselite, ko nekdo najde svojo ljubezen in novico deli na družbenem omrežju. Ne zavidate jim.

11. Enkrat, dvakrat, morda celo večkrat zajočete med poslušanjem dolge pesmi. Drugače povedano: solze potočite ob žalostnem ljubezenskem napevu.

12. Veste, da boste ob naslednjem romantičnem filmu, ki se bo vrtel v kinu, skušali prepričati prijatelje, da gredo z vami, a če nikomur ne bo do filma, boste šli sami.

13. Na polici imate metre in metre osladnih romantičnih filmov, ki ste jih videli že neštetokrat.

14. V otroških letih ste se večkrat poročili s plišastimi živalmi in obveznim medvedkom ter si zamišljali, da so igrače prav tako srečne kot vi.

15. Ko se ljubezen konča in se par razide, se spremenite v zagrizenega navijača za novo ljubezensko razmerje.

16. Čutite globoko žalost, ko se razidejo pari, ki jih poznate, spremljate pa tudi novice o zvezdnikih in njihovih ločitvah. Hudo vam je v obeh primerih.

17. Občudujete znane filmske pare, ki v resnici morda sploh niso skupaj, a jih druži filmska vloga. Vam to zadošča.

18. Ko ste srečni v razmerju, vas velikokrat prime, da bi na glas kričali in izpovedali vsem, kako močno ljubite partnerja. Kričali bi s s strehe, da vas sliši vse mesto, kričali bi ob večerji ali na parkirišču pred nakupovalnim središčem. Ne morete si pomagati.

19. Ljubite vse, kar je povezano z življenjem, tudi neprijetne preizkušnje. Srečni ste že samo zato, da lahko občutite življenje.

20. Še vedno točite solze, ko v risanki ustrelijo Bambijevo mamo.

21. V vsem kar vas obkroža, vidite lepoto in prežema vas otroško navdušenje nad življenjem. To pomeni, da znate iz življenja v slehernem trenutku izvleči kar največ in da okrog sebe vidite srečne ljudi tudi takrat, ko sami niste najbolj zadovoljni s svojim življenjem.

22. Verjamete v čarovnijo. Pika. In tega ne more nihče spremeniti.

23. Če bi bilo mogoče, bi si vse, kar je povezano z ljubeznijo, vtetovirali na telo. Bi si res?

24. Radi imate vse, kar počnete, od kuhanja do pomivanja posode. Hvaležni ste za VSE.

Vir: HackSpirit

Priporočamo