Take pričeske nosijo številne zvezdnice in videti so fantastično!
Številne znane dame so skrajšale svoje lase in se odločile za neko vrsto paža, ki je že nekaj let spet zelo trendovska pričeska. Oblikuje se lahko na različne načine, lahko je krajši, asimetričen, s fru-frujem ... No, včasih pa se malce zasitimo naših pričesk in si preprosto zaželimo spremembo.
Če ste tudi vi siti paža ali pa ne veste, kaj bi počeli s srednje dolgimi lasmi, ki je ni lahko stilizirati, so tukaj štiri pričeske. Te veljajo za trendovske in dodatno osvežijo obraz. Sprememba je vsekakor opazna, ne pa preveč drastična - in vsekakor vpliva na to, da je vsaka videti mlajše!
Rahlo valoviti lasje
Srednje dolgi lasje so lahko videti zelo tanki, zato jim je treba dodati nekoliko teksture. Najlažji način je, da to naredite s krtačo in oblikujete sproščene, valovite pramene. Ti so zelo efektivni, sprememba pa kljub vsemu ni tako zelo velika. Včasih je dovolj že zelo malo.
View this post on Instagram
Fru fru ob strani obraza
Tudi taka pričeska osveži videz in pomladi obraz. Imate malce daljšifru-fru? Morda je čas, da ga oblikujete drugače - če je srednje dolžine, ga enostavno počešite na eno stran obraza. Tako bo vaš videz malce skrivnosten in zelo zapeljiv.
View this post on Instagram
Redek fru-fru in rahlo valoviti lasje
Ko zunaj malce zahladi, je fru-fru tisti, za katerega se odločijo številne dame. Če sklenite, da bi spredaj malce skrajšale lase, se odločite za le nekaj pramenov, ki bodo poudarili obliko obraza. Še posebej, če vam lasje segajo do ramen. Obrazu bo nekaj pramenčkov dodalo bolj ženstven in mladosten, skorajda razigran videz.
View this post on Instagram
Postopno postriženi lasje
Stopničaste pričeske z začetka leta 2000, ki so jih takrat nosili modeli Victoria's Secreta, niso primerne samo za dolge lase. Plasti na krajših laseh bodo dodali volumen in teksturo še tako preprosti pričeski. Delovali bodo živahno, s tem pa bo tudi videz bolj mladosten.
View this post on Instagram
Novo na Metroplay: Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos iskreno o ozadju kuharskega tekmovanja