4 namigi za praznične nakupe brez skrbi

4. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Skrbi ne bi smele biti del prazničnega časa! Vzdušje teh dni naj bi bilo mirno, harmonično, a hkrati družabno, zabavno − tako, ki razveseljuje, osrečuje in med nami krepi tiste prave vezi. Pripravili smo najbolj preproste korake, ki vodijo do takih občutkov in razpoloženja.

1 Napišite točen seznam daril

Po nakupih se ne odpravite 'na blef', saj boste tako izgubljali čas in energijo po nepotrebnem. Preden greste v šoping akcijo, o vsem dobro razmislite. Razmislite o idejah, ki jih imate − so res tiste prave, bo določena oseba čisto zares vesela takega darila ... Potem dobro premislite še, kje boste darilo kupili, da uskladite logistiko in čas. Vse skupaj na koncu strnite v praktičen in optimalno sestavljen načrt, katerega osnova naj bo točno napisan seznam daril za posamezne osebe.

2 Brez razočaranj

Poskusite kupiti samo tisto, o čemer ste zares stoodstotno prepričani. Nihče si ne želi ob odpiranju daril videti razočaranega obraza, ki ne more skriti, da ste z njim zgrešili. Pri izbiri uporabite zdravo pamet, bodite racionalni, a hkrati obvezno delujte tudi intuitivno. Povedano z drugimi besedami: kupujte s srcem. Tako boste lahko do ključnega trenutka povsem brez skrbi, da bi koga razočarali.

3 Vzemite si čas

Ne prelagajte nakupov na zadnji dan pred prazniki! Organizirajte se prej in se podajte na pustolovščino, ki vam v paketu ne bo prinesla še nakupovalne mrzlice. Določite dan na svojem urniku, ko boste najlažje izvedli nakupe, ne da bi vas pri tem preganjal čas. Nakupe vzemite kot prijetno avnaturo, med katero si obvezno privoščite tudi odmor za kavico ali kosilo, in ne bezljajte iz trgovine v trgovino kot ponoreli. Le tako bodo vaša darila lahko zadetek v polno ali, bolje, zadetek v srce. 

4 Plačilo brez skrbi

Da boste ob nakupih sproščeni tudi, kar zadeva finance, plačujte po meri z obročnimi nakupi! Opravite celoten nakup s svojo SKB kreditno kartico in se pozneje, brez vednosti okolice, odločite za obročni nakup! Velja za nakupe prek spleta in na vseh prodajnih mestih – doma in po svetu.
 
Vse je tako preprosto in diskretno!
√ Opravite nakup s svojo Visa ali Mastercard kreditno kartico z odloženim plačilom.
√ Ob nakupu, ki je višji od 50 EUR, prejmete SMS. Nato imate 1 uro časa, da se odločite, ali želite nakup plačati na 2 do 12 obrokov.
√ Minimalni znesek obroka znaša 25 EUR.
√ Plačate samo strošek obroka.
√ Obročni nakup velja do višine razpoložljivega kartičnega limita.
√ Če na prejeti SMS ne odgovorite, se vaš nakup plača v celoti na predhodno dogovorjeni datum v mesecu.
 

Kako do obročnih nakupov?

Obiščite najbližjo SKB poslovalnico, da vam vklopijo storitev na vaši Visa in/ali Mastercard kreditni kartici! Več na www.skb.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri