4 znaki, da sta si usojena

4 znaki, da sta si usojena (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2017

Ko gre za ljubezen, vemo, da obstajajo ljudje, ki verjamejo v koncept sorodne duše oziroma so prepričani, da na svetu obstaja ena oseba, ki je bila ustvarjena zanj ali zanjo.

Če ste na ljubezenskem področju imeli srečo in našli svojo sorodno dušo, potem veste, kako je lepo biti z osebo, ki je kot nalašč za vas. Mnogi še vedno iščejo tako boljšo polovico, a se ne zavedajo, da jo že poznajo. Predstavljamo vam štiri znake, ki zgovorno pričajo o tem, da je vaša sorodna duša bližje, kot si mislite.

1) To, kar ste, je za drugega dovolj dobro

Ko ste s pravo osebo, vas bo ta ljubila zaradi tega, kar ste, ne pa zaradi tistega, kar hoče, da bi bili. Del uspešnega dolgoročnega razmerja je spoznanje, da smo vsi različni, da nismo popolni in da imamo svoje slabe plati. Če vas partner ali partnerka sprejema z vsemi napakami vred, v paketu, potem vas resnično ljubi. Druga polovica vas ne bi smela skušati spremeniti v osebo, kakršna niste - če počne prav to, vas pravzaprav ne ljubi. Všeč mu/ji je samo predstava o tem, kakršni naj bi bili.

2) Sta najboljša prijatelja

Očiten znak tega, da sta ustvarjena drug za drugega je dejstvo, da sta najboljša prijatelja. Se počutite dovolj sproščeno, da pred njo ali njim nergate in si dovolite izraziti tudi svojo divjo plat? Rada počneta odbite stvari skupaj? Če je odgovor pritrdilen, potem sta kot nalašč drug za drugega. Najboljša in najtrdnejša razmerja temeljijo na vzajemnem prijateljstvu in spoštovanju. Če je vaša druga polovica hkrati vaš prijatelj ali prijateljica, bosta skupaj počela stvari, ki vaju zanimajo. To vaju bo še bolj povezalo, skupaj bosta rasla in se osebnostno razvijala ter nadgrajevala.

3) V vajinem odnosu ni dramatiziranja

Tudi v najbolj zdravih razmerjih kdaj pride do nestrinjanj in manjših prepirov. To je normalno tudi če sta sorodni duši, saj tak odnos še ne pomeni, da ne bo prepirov. Pomeni samo to, da se tudi med prepiri vedeta spoštljivo, se poslušata in nikoli ne oklevata, ko se je treba za kaj opravičiti. Ko ste s pravo osebo, prepiri niso dolgotrajni, saj hitro najdeta skupen jezik in odkrijeta skupna stališča.

4) Ne morete si predstavljati življenja brez nje/njega

Skupaj se smejeta neumnostim, delita življenjske radosti, drug drugemu končujeta stavke ... Ko ugotovite, da je druga oseba res vaša sorodna duša, se prepričajte, da tudi ona čuti enako. V tem primeru ste res na poti do dolgotrajnega, trdnega razmerja in kaj kmalu si ne bosta znala predstavljati življenja brez te osebe.

Povzeto po iheartintelligence.com