5 delov ženskega telesa, ki jih moški obožujejo - točno takšne, kot so

Solange Magnano je bila lepotica, da ji ni bilo para. (foto: profimedia) profimedia
28. 1. 2015

Plastične operacije ostajajo vroča polemika, še posebno v luči smrti 37-letne argentinske manekenke in bivše misice Solange Magnano. Zato je tu 5 delov ženskega telesa, ki zanj ne potrebujejo nobenih sprememb.

Solange leta 1994, ko je postala Miss Argentine.
Nekdanja mis Argentine je bila stara 37 let, ko je umrla na operacijski mizi. Korekcijski popravek je vzel mamo 7 let starima dvojčkoma.

Če samo spomnimo - Solange Magnano, nekdanja miss Argentine, je umrla zaradi komplikacij pri plastični operaciji njene zadnjice. Previdevajo, da je ali silikon ali pa dodatno vnešena maščoba verjetno vstopila v žilo, kar je povzročilo zamašitev arterije.

Kako pristopati k estetskim kirurškim posegom in predvsem zakaj, so se je včeraj pogovarjali tudi z urednico Cosmopolitana v oddaji Preverjeno na POP TV, mi pa smo sedaj izbrskali 5 delov ženskega telesa, ki partnerja privlačijo prav takšni, kot so - brez popravkov, brez posegov.

1. Oči

Oči so eden od prvih delov telesa, ki ga opazimo - in vzljubimo - pri drugi osebi. Tudi pri moških ni nič drugače in oči svoje partnerke največkrat omenjajo med prvimi tremi telesnimi značilnostmi, ki jih pri njej najbolj obožujejo. Pa čeprav niso okrašene z opevanim "smokey eyes" ličenjem.

2. Koža

Mehka, nežna in gladka, da kar kliče po božanju in dotikanju. Ženska koža je eden ključnih razlogov, zakaj moški seksi trenutke raje preživlja s svojo partnerko, kot pa s svojo obširno zbirko pornografije. Dotika kože pač ni mogoče nadomestiti.

3. Popek

Nihče v resnici ne razume, zakaj je ženski popek pri moških tako priljubljen del njenega telesa. Sploh zato, ker imajo popek tudi moški. Morda je odgovor v občudovanju simetrije njenega telesa, središče katerega je prav ta mala luknjica. Ali pa so moški le navdušeni, da so ženske toliko boljše v čiščenju smeti, ki se naberejo tam notri. (Okej, saj se samo hecamo!)

4. Lasje

Ženski lasje so običajno mehkejši (in bolj pozorno negovani) kot moški. Nasploh so lasje pri ženski pomemben faktor privlačnosti, zato so prav tako med prvimi deli telesa, ki jih moški obožujejo pri svojih partnerkah. Kaj jim je všeč? Kako dišijo, kako padejo preko njenega obraza, kako se svetijo. In tako naprej.

5. Usločenost

Silhueta ženskega telesa je svojevrstno umetniško delo narave. Prva značilnost, ki jo moški opazijo pri ženski, je usločenost pri vratu, ki se začne pri ključnici. Ta vbočeni del telesa ga kar vabi, da se ti približna in zaužije tvoj vonj. Drugi del je seveda spodnji del hrbta, ki se izpostavi, ko se pri raztegovanju ženska usloči kot prebujajoča mačka. In na koncu - boki. Ki se v konkavni formi izoblikujejo v pas. Moški zagotovo ne bi želeli, da si njihova ženska to kirurško spreminja - raje imajo, da to dobro izkoristi.