5 najbolj guglanih vprašanj o seksu

5 najbolj guglanih vprašanj o seksu (foto: profimedia) profimedia
9. 3. 2020

Tehnološki gigant Google je postal več kot običajni iskalnik. Lahko razkrije skorajda vse, normalno pa je, da ljudi zanima več kot navodila za uporabo ročne ure.

Vsekakor imamo ljudje svoje skrite misli in nič nenavadnega ni, da marsikdo na Googlu postavi vprašanje, ki se mu zdi preveč kočljivo, da bi ga zastavil znancu ali prijatelju. Med taka "zagatna" vprašanja (nepravično) sodijo vprašanja o spolnosti.

Znano podjetje Durex je tako opravilo raziskavo o vprašanjih o spolnosti, ki jih ljudje vtipkajo v iskalnik. Po rezultatih sodeč se je na prvem mestu znašlo vprašanje: "Kje se nahaja točka G?" Za malenkost je preseglo vprašanje: "Kako žensko pripeljati do orgazma?"

Lahko bi rekli, da je to pravzaprav dobra novica za ženske, ki se lahko prepričajo, da moški vseeno vložijo določen napor, da bi se bolje podučili. Sicer pa je tukaj lestvica najpogostejših vprašanj od prvega do petega mesta:

1. Kje je točka G?

2. Kako žensko pripeljati do orgazma?

3. Kako se znebiti herpesa?

4. Kako se znebiti genitalnih bradavic?

5. Kaj je gonoreja?

No, če prvi dve mesti razkrivata nekaj res obetavnega, to ne velja za zadnje tri. Gre za vprašanja, ki bi jih morali poznati iz pogovora s starši, učitelji, ali pa informacije zgolj preveriti pri svojem zdravniku. Slednjemu gre vsekakor bolj zaupati kot Googlu, kajne?