5 popolnih daril, ki bodo osrečila ljubitelje tehnologije!

5 popolnih daril, ki bodo osrečila ljubitelje tehnologije! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Bližajo se novoletni prazniki, zato ne čakajte na zadnje dni z izbiro, izognite se gneči in pravočasno izberite darila za tiste, ki se jim želite zahvaliti za vso ljubezen in pozornost, ki so vam jo namenili v enem najzahtevnejših let, kar se jih spominjamo.

1. Galaxy S20 FE

Vrhunski Samsung Galaxy S20 FE telefon vam (ali obdarovancu) omogoči vse, kar hočete, da lahko počnete vse, kar imate radi.

Telefon skoraj ves čas držimo v roki, zato naj bo naraven dodatek vašemu življenskemu stilu. Izberite enega od odtenkov med široko paleto trendovskih barv z elegantno mat površino, od živahnih in drznih do nežnih in klasičnih.

2. Galaxy Watch3

Galaxy Watch 3 je kombinacija zmogljivosti pametne ure in najnovejše tehnologije, ki spremlja vaše počutje. S to napravo si lahko preprosto organizirate življenje in spremljate svoje počutje ter prevzamete njegov nadzor.

Sestavite eno izmed 40 možnih kombinacij in prikazane bodo vse želene informacije, ki so vam na voljo takoj, ko odprete svojo najljubšo aplikacijo.

3. Galaxy Tab S7

Najnaprednejši Galaxy Tab tablični računalnik spreminja način dela in igranja iger. Začnite svojo oblikovalsko kariero brezplačno, oblikujte tisto, kar imate radi in ustvarjajte v družbenih omrežjih - vedno na istem mestu.

Uporabite tipkovnico, ki zagotavlja izkušnjo osebnega računalnika, ali pa S Pen pisalo z izjemno nizko latenco in pišite kot še nikoli do zdaj. 

4, Galaxy Buds Live

Brezžične slušalke Galaxy Buds Live se nežno prilegajo ušesom in jih ne utrudijo niti po celodnevnem nošenju, saj zaradi ergonomske zasnove konice, ki je na voljo v dveh velikostih, ne pritiskajo na ušesa.

Družite se v pisarni ali s prijatelji, delajte, športajte in uživajte v zvoku, ki premakne.

5. Galaxy Note20

To je visokozmogljiv telefon - pravijo mu tudi moderni računalnik, ki ga spravite v žep - in kot prvi združuje pisalo s telefonom.

Ob tem, ko nas življenje sooča z novo normalnostjo, to zahteva tudi povsem novo napravo. Samsung Galaxy Note20 je lep, priročen in izjemno zmogljiv mobilni telefon, ki bo navdušil kot praznično darilo.

Naj vam Galaxy polepša leto.
Več o decembrski ponudbi preverite TUKAJ.