5 stvari, zaradi katerih si boste želeli v roke dobiti nov Playboy!

5 stvari, zaradi katerih si boste želeli v roke dobiti nov Playboy! (foto: Črt Slavec, Andraž Blaznik) Črt Slavec, Andraž Blaznik
Vir: Playboy
13. 3. 2015

Novi Playboy, ki na svoji naslovnici ekskluzivno gosti vrhunsko Nadiyo Bychkovo, objavlja pa tudi intervju z načrtovalcema skakalnic v Planici in odgovori na vprašanje, zakaj ne bomo šli v vesolje, je vsekakor številka, ki si jo boste želeli vzeti v roke!

V aprilski številki Playboya z lepoto res ne skoparijo.

1. Nadiya Bychkova gola na Kubi

Ekskluzivno za Playboy. Svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov je s Playboyevo ekipo odpotovala na Kubo in pred objektivom Aleša Bravničarja pokazala - hja, vse.

NaslovkaV naši fotogaleriji ne spreglejte fotografij s snemanja.

Avtor fotografij, ki so objavljene v Playboyu, je Aleš Bravničar. Asistenta fotografa: Črt Slavec, Andraž Blaznik. Stiliranje: Inja Savski. Nadiya nosi nakit Michael Kors. Čevlji Shoe Republic LA. Aluminijasti potovalni kovček za fotografa je prispevala Rimowa. Objektiv Zeiss OTUS je za fotografiranje priskrbel Carl Zeiss AG v sodelovanju s podjetjem Cumulus. Posebna zahvala za sodelovanje pri projektu gre podjetju Slowatch. Produkcija Spotlight 2015. Posneto na Kubi.

2. Intervju z Janezom in Sebastjanom Goriškom

Pogovor z očetom in sinom, ki sta se specializirala za nenavaden poklic - načrtovanje skakalnic, še posebno velikank. O preobrazbi iz padalnic v letalnice, o tem, kdaj bodo ljudje leteli 300 metrov, ter o Nemcih in Gadafiju.

3. O vesoljskem turizmu in potovanjih v vesolje

Po zaslugi Hollywooda in drznih novih podjetij so civilna potovanja v vesolje postala modni hit. Toda ne hitite preveč z rezervacijo vozovnice. Zakaj? To boste lahko prebrali v novem Playboyu.

4. Zelena energetika alias Siriza se je že zgodila

Prof. dr. Rafael Mihalič, dipl. inž. el. predstavi zgodbo o vsem, kar morate vedeti o zeleni energiji, energetskih lobijih in kako so naše ideje o obnovljivih virih energije v bistvu osnovane na lažeh v asistenci medijev.

5. V stalni rubriki 20V dodobra spoznajte Sama Vidica

Koliko vrhunskih slovenskih športnih fotografov poznate? Zdaj boste spoznali Sama Vidica. Osebno. Ker je že nekaj časa največji frajer med najboljšimi.