5 znakov, da morda niste v razmerju, čeprav mislite, da ste

5 znakov, da morda niste v razmerju, čeprav mislite, da ste (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2021

Včasih nismo popolnoma prepričani. Ker so stvari, ki nas opozarjajo, da to morda ni razmerje, čeprav je razmerje, ampak v bistvu ni razmerje. Da ne boste po nepotrebnem sprejemali kompromise in se prilagajali osebi, ki pravzaprav ni v razmerju z vami, čeprav vi mislite da je, preverite naslednjih 5 znakov.

1. Še vedno niste spoznali njenih/njegovih prijateljev in staršev

Doma že opravljate ta veliko potrebo pri odprtih vratih, ker se vam zdi, da ste s to osebo že kar nekaj časa v nečemu, kar bi lahko klasificirali kot odnos, a najpomembnejših ljudi v življenju izbranke ali izbranca še vedno niste spoznali. Morda ste kdaj uzrli njeno prijateljico ali slišali glas njegovega očeta, ko je z njim govoril po telefonu, nikomur pa še niste bili uradno predstavljeni. In ko končno le spoznate njeno ali njegovo mamo, vas predstavi le bežno, kot: "Mami, tole je Mojca, kdaj je kosilo?"

2. Nepričakovano se za nekaj časa umakne od vas

Kot, da se igrata igro vroče-hladno, nikoli ne veste, v kakšnem stanju boste vašo drago osebo ujeli ta dan. Vaša prisotnost tako ali tako ne vpliva na njeno splošno čustveno stanje. Ko ima trenutke slabe volje, ki pridejo popolnoma naključno in brez opaznih razlogov, se zapre v svoj svet ali pa je celo več dni ni na spregled. V kolikor želite začeti pogovor, vas pred popolno komunikacijsko blokado samo opozori, kako pretiravate ali jo po nepotrebnem nadlegujete.

3. Odgovori le na vsako drugo sporočilo in vsak tretji klic

Medtem ko v resnici odgovori le na vsak peti klic in na nobeno sporočilo.

4. Do vas je prijazna/prijazen le takrat, ko ji/mu to koristi

Običajno kadar je vaša izbrana oseba osamljena ali zdolgočasena. Takrat se vam pokaže kot nekdo, s katerim ste mislili, da ste začeli to razmerje - nekdo, ki zna biti ljubeč, nežen in prijazen. 

5. Ne želi se opredeljavati glede vajinega odnosa

Ker ne mara etiket, se ji/mu zdi opredeljevanje, ali to je odnos ali ne, popolnoma nesmiselno. Pomislite nazaj - vam je ta oseba že kdaj rekla, da ne mara biti v razmerjih ali pa da na razmerje ni pripravljena, vi pa ste to strateško preslišali in ostali v njeni bližini upajoč, da je to pravzaprav samo razmerje, ki se razvija zelo počasi?

Priporočamo