6 stvari o seksu, za katere si moški želijo, da bi jih vedele tudi ženske

Ključ je v komunikaciji ... (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2015

Pri seksu je v bistvu tako, kot pri mnogih stvareh v življenju - vaja dela mojstra. A kot je povedal že Lombardi - če vajo delaš narobe, to ne vodi nikamor. In v teh šestih točkah prihaja do manjšega šuma.

1. Ženska mora tu in tam prevzeti pobudo

Občasno lahko tudi ženska prevzame ponudbo. Sicer se običajno pričakuje od moškega, da k seksu pristopa kot dominantni akter. Ko pa se te vloge obrnejo, četudi le vsake toliko časa, je to lahko zelo vzburjajoče tako zanjo, kot tudi zanj.

2. Ne pozabite na komunikacijo

Ni potrebno, da on porabi pet, celo deset minut za nekaj, kar njej v bistvu sploh ne ugaja. Seks ni čas, ko moramo biti vljudni in sramežljivi - je čas, ko je potrebno odpreti usta tudi za to, da se pove, kakšne so želje in pričakovanja. Tako bosta na koncu oba srečna.

3. Včasih tudi moški niso pri volji za seks

Razumemo, da se sliši kot mit. Kot laž. Morda kot šala. Ampak je pravzaprav resnica. Včasih se zgodi. In tega ni mogoče spremeniti.

Še tri stvari so, pravijo na Aktivni.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri