6 zvezdniških zakonskih zvez, ki so trajale manj kot 3 mesece

6 zvezdniških zakonskih zvez, ki so trajale manj kot 3 mesece (foto: profimedia) profimedia
7. 5. 2015

Impulzivne hollywoodske poroke očitno le niso vedno plod treznega razmisleka in usklajenih pričakovanj. Nekatere so bile kot kaže tako slabo zamišljene (pa čeprav ustrezno preplačane), da niso zdržale niti tri mesece. In kaj nas to nauči? Da v kolikor imaš dovolj denarja, se lahko tu in tam poročiš tudi samo zaradi dobre žurke.

Kim Kardashian in Kris Humphries

Ko sta Kim in Kris po 72 dneh oznanila, da se njun ekspresni zakon končuje, je večina le skomignila z rameni in zamrmrala, da smo to pričakovali že kakšen mesec prej. Tako ali tako smo si težko predstavljali kako si človeka, katerih najtežja življenjska izkušnja je to, da jima na potovanju po Santoriniju zmanjka svežega jastoga, zgradita smiselno emocionalno povezavo.

Pamela Anderson in Rick Salomon

Pamela Anderson, bivša zvezdnica serije Obalna straža in ena najbolj odmevnih blondink moderne pop kulture, je bila 60 dni poročena s tipom, ki je poznan predvsem po tem, da je s Paris Hilton posnel seks video. Le kako ta par ni zdržal dlje?

Axl Rose in Stephanie Seymour

Saj poznate tisti vrhunski komad Sweet Child O' Mine, s katerim so Guns'n'Roses ropotali od leta 1988 naprej? Inspiracija za ta ljubezenski rokerski napev je bila prav Stephanie Seymour, ki si je s svojim položajem ustvarjalne muze očitno pridobila tudi priložnost za zakonsko zvezo z glavnim vokalistom. Zvezo, ki je trajala 26 dni.

Cher in Greg Allman

Kmalu po ločitvi od Sonnya Bona se je Cher poročila z Gregom Allmanom. Revež si ni še niti razvezal metuljčka, ko je že priletela dokumentacija za ločitev. Skupaj sta bila 9 dni.

Carmen Electra in Dennis Rodman

Pravzaprav bi Carmen Electri lahko čestitali, da je uspela biti kar 9 dni poročena z Dennisom Rodmanom. Večina deklet verjetno ne bi zdržala več kot 9 minut. Je pa ta par vsekakor bil odmevna medijska senzacija ta dober teden dni, dokler Carmen ni spoznala, da sicer dober košarkaš, ni vreden pozornosti drugod, kot na igrišču.

Britney Spears in Jason Alexander

Ni potrebno googlati, kdo za vraga je Jason Alexander, ker vam bo pokazalo duhoviteža, ki v Seinfeldu igra Georga Costanzo, a to ni tisti Jason Alexander, s katerim je bila Britney Spears poročena cela 2 dneva in pol. Čeprav bi bilo veliko bolj zanimivo, če bi bila poročena prav z Jasonom iz Seinfelda. Njen Jason je bil pač neki drugi, naključni Jason, ki bo lahko zdaj vse življenje trdil, da je bil z Britney Spears poročen manj časa, kot je uporabni rok za hitro pokvarljivo mleko.