7 najbolj bizarnih plastičnih operacij leta 2014

Stremenje k popolnosti, karkoli to že komu pomeni, gre dandanes pogosto predaleč. (foto: profimedia) profimedia
22. 12. 2014

Plastično, a nič kaj fantastično.

1. Jordan Parke se želi preobraziti v Kim Kardashian

23-letni britanski umetnik ličenja Jordan Parke je letos vsekakor dvignil ogromno prahu, ko se je z nizom plastičnih operacij želel preobraziti v nekaj, kar bi vsaj malo namigovalo na Kim Kardashian. Meni, da je Kim "najlepša ženska na svetu, ki ima popolno polt, popolne lase, vse na njej je popolno." Med številnimi posegi, ki so Jordana stali že preko 150.000 dolarjev, je bilo tudi injeciranje maščobe v ustnice in tetovaža obrvi. Vsem, ki se zgražajo pa pravi: "So ljudje morda mislili, da iščem naraven videz?" 

Jordan Parke kot Kim Kardashian
Vir: Jordan Parke Fanpage @ Facebook.com

2. Valeria Lukyanova je čisto prava Barbika

Valeria Lukyanova je že nekaj časa znana kot človeška Barbika. Nečloveško tanka v pasu, s povečanimi prsmi in prepoznavno lutkastim obrazom.

Valeria pravi, da takšno postavo ohranja tako, da se prehranjuje samo s "svetlobo in zrakom". Kar je, vsaj po zadnjih informacijah, precej nezdrava dieta, če nisi kaktus.

3. Justin Jedlica je postal resnični Ken

In ironično - sovraži resnično Barbiko. Pravi namreč, da je resnična Barbika "totalno fake", ker uporablja ličila in bližnjice, da doseže svoj končni videz. Pri Justinu - pardon, Kenu - pa je vse ... naravno? Naravnega je resda bolj malo, a vse kar vidite, je sedaj on. Imel je več kot 140 operacij (te so stale okoli 150.000 dolarjev), ki so ga spremenile v živečo Ken lutko. Od plastičnih operacij na obrazu ima tudi številne mišične vsadke, enega zadnjih na hrbtu. Posege redno objavlja tudi na svojem instagram profilu.

4. Victoria Wild kot človeška različica napihljive seks lutke

Victoria niti ne opazi nesramnih opazk na svojem instagram profilu, kjer ji nekateri zlobni jeziki govorijo, da je po operacijah videti kot prometna nesreča. Želela si je videz napihljive lutke za seks in to je tudi dosegla. "Vedno sem hotela biti kot seks igračka, z velikimi prsmi in napihnjenimi ustnicami. Vedno so se mi te lutke zdele nadvse seksi. In to fantazijo sem sedaj prenesla v resničnost," pravi Victorija, ki je za posege plačala okoli 40.000 dolarjev. 

5. Tatiana Williams je želela zadnjico kot Kim Kardashian

Želite zadnjico kot Kim Kardashian. Sodeč po posegu Tatiane Williams, vas postopek predelave vaše vsakdanje riti v zvezdniško zadnjico stane 98.000 dolarjev. Tatiana je imela na svoji "ta zadnji" kar nekaj posegov, mnoge med njimi je iztržila na črnem trgu, kar je izredno tvegano. Tudi zato, ker na koncu lahko končaš z zadnjico, ki je v bistvu videti kot rit, v katero se Kim Kardashian lahko skrije. A če vprašate Tatiano (in ameriški mediji so jo), vam bo povedala, da četudi takšnega tveganja drugim ne priporoča, je z svojim rezultatom več kot zadovoljna. Posegi so bili uspešni.  "Ne obžalujem ničesar, ker sem sedaj res lepa ženska." Se strinjate?

6.Penny Brown si je zaželela telesne proporce risanega like Jessice Rabbit

Penny Brown se danes opisuje kot model za fetišiste, ki imajo radi gigantske dojke. Kar je vsekakor delovno mesto, kjer se svojimi novimi dojkami dobro znajde. Z operacijo si jih ne mareč povečala na 36 O (torej -  A, B, C, D ... pa dvojni D ... G ... in tako naprej do O), saj je želela svoj videz približati risanemu liku Jessice Rabbit. Že od malih nog bojda obožuje Jessico Rabbit, zato je izkoristila priložnost, da s plastičnimi operacijami in steznikom zoža pas in poveča prsi. Koliko je za to plačala, Penny ne želi razkriti.

A photo posted by penny brown (@penny_underbust) on Oct 10, 2014 at 7:36am PDT, 

7. Z lepotnimi operacijami obsedeni dvojčici Sara in Emma Konopen

Dvojčici prisegata na intenzivno vadbo, neobstoječo telesno maščobo in lepotne operacije, v skupnem iskanju popolnosti. Za lepotne operacije sta zapravili 15.000 dolarjev. Vsak dan zaužijeta identične obroke ob identičnem času, ker očitno to pomeni biti dvojček.

A photo posted by SaraKoponen (@sarakoponen13) on Jul 7, 2014 at 12:40pm PDT

Priporočamo