8 idej za predigro, ki vaju bo popeljala do najboljšega seks doslej! (posebej št. 5!)

8 idej za predigro, ki vaju bo popeljala do najboljšega seks doslej! (posebej št. 5!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2020

Če bosta za predigro počela TO, bosta imela najboljši seks doslej!

Čeprav mnogi menijo in se radi pošalijo, da je predigra popolnoma ženstvena stvar, je le-ta v resnici pomembna za oba spola, če si želita nepozabnega seksa.

V kolikor nista čisto prepričana, kako začeti, da bo vajin naslednji seks resnično nepozaben, poskusita s katero od teh:

1. Seksi čutna masaža

Z masažo nikoli ne moreš zgrešiti, bodisi se spuščaš v solo akcijo ali pa seksualno igro s partnerjem. Ne pozabi na dišeče olje ... veliiiko dišečega olja!

2. Posvetita se prav vsakemu koraku posebej

Vzemita si čas za vsak korak predigre posebej. Začnita z veliko poljubljanja, nato nadaljujta z dotikanjem/masiranjem/drgnjenjem. Dajta telesu čas, da se vzburi do točke, ko se več ne bosta mogla zadrževati.

3. Vključita vse čute

Želita vajino igro premakniti stopničko višje? Vključita toliko čutov, kolikor gre. To vaju bo privedlo do eksplozivnega konca. Na primer: sveče in seksi spodnje perilo za vid, seksi glasba in umazana govorica za sluh, satenasta posteljnina in pero za žgečkljanje za otip ... in tako naprej.

4. Z draženjem začnita že prej

Imata zvečer v načrtu seksi čas zase? Začnita že prej, še preden prideta domov! Poskusita z ljubezenskimi sporočilci ali sekstanjem, še posebej moški pa imajo radi tudi kakšno naključno vročo fotko. Samo predstavljaj si njegov izraz na obrazu, ko mu pošlješ fotko v seksi perilu, medtem ko sedi v družbi prijateljev na drugi strani sobe.

5. Seks pretvorita v igro

V kolikor se rada igrata, je čas, da v roke vzameta kocko! Lahko uporabita tisto, na kateri so na primer narisani položaji, oziroma kakšno drugo podobno "seksi kocko". Ali pa kar navadno in si pravila izmislita sama.

6. Osredotočita se zgolj na eno stvar

Recimo: raziščita 7 (ali čim več) načinov poljubljanja. Ali pa drug drugemu zaplešita striptiz in podobno. Ni nujno, da v predigro vključita čisto vse, včasih je dovolj že ena stvar.

7. Pokažita drug drugemu, kaj vama je všeč

Eden izmed najboljših načinov, kako dobiti točno tisto, kar si želiš in doživeti najbolj nepozaben orgazem, je da partnerja naučiš, kaj ti je všeč. Lahko mu to poveš in podrobneje razložiš ali pa preprosto pokažeš sama.

8. Skupna masturbacija

Še preden se začneta dotikati drug drugega, morda poskusita s skupno masturbacijo. Ne samo, da mu bo to nenormalno všeč, ampak mu boš lahko na tak način tudi pokazala, kaj in kako imaš rada.

Vir: Cosmoplitan.si