8 razlogov, zakaj bi z veseljem šli na zmenek s Taylor Swift

8 razlogov, zakaj bi z veseljem šli na zmenek s Taylor Swift (foto: profimedia) profimedia
15. 12. 2014

Saj nihče resnično ne verjame, da divje uspešna pevka spi v velikanski ptičji kletki?

Punca res ima talent

Tudi, če se zdi večina balad iz njenih začetnih let skorajda popolnoma neprebavljiva vsem, starejšim od šestnajst let, Taylor Swift vedno znova uspe dokazati, da ima pravzaprav izjemen glas. Če odmislimo o čem poje in se osredotočimo le na to, kako poje, ji nimamo kaj zameriti.

Nekaj njenih skladb je prav luštnih

Mogoče ste do tega trenutka že siti komada »Shake It Off«, a priznajte – če ga slišite v lokalu, se takoj začnete pozibavati. Veste kaj, kar takoj zdaj si ga bomo še enkrat zavrteli. In zraven vsaj tiho žvižgali, če ne celo prepevali. Aja, pa tudi tisti prejšnji »22« ni bil slab.

Ker zna serijo nesrečnih razmerij spremeniti v kariero

Če v svojih baladah ne tarna o slabih fantih v še slabših razmerjih, strtih srcih in prekratkih odnosih, potem vse to prakticira v resničnem življenju. Je kot tista prijateljica, za katero ne vemo, kako ji je uspelo njeno celotno odraslo življenje preživeti v razmerjih, ne da bi kdajkoli vmes uspela biti samska več kot eno poletno popoldne.

Ker nas zanima, če resnično spi v velikanski ptičji kletki

Pred časom smo izvedeli, da ima Taylor Swift v enem od svojih številnih domov, postavljeno velikansko ptičjo kletko. V tej je menda dovolj prostora za eno čisto pravo posteljo. Deduktivno bomo sklepali, da je potemtakem v tej kletki tudi že kdaj spala. Se pa še odločamo, če je to prisrčno ali vredno omembe pri naslednjem obisku psihiatra. Vi povejte.

Morda nas nauči, kako postanemo YouTube zvezda

Vedno bolj se nam zdi, da je YouTube zdaj že zelo zanesljiva pot do zvezdništva. Justin Bieber je prav tako začel na YouTube. Pa tisti korejski norček Psy. In Taylor Swift menda tudi? Nekaj bo na tem.

O, hudimana, hodila je s Kennedyem!

In nihče se ne pritožuje, če v posteljo dobi ostanke družine Kennedy. Ampak potem ugotovimo, da je v Ameriki več kot 1000 Kennedyev, ki so sorodno vezani na edinega velikega Kennedya, tako da to statistično niti ni tako impresivno.

Ker je Taylor Swift kot umirjena Miley Cyrus

Večkrat radi rečemo, da če Miley Cyrus ne bi bila popolnoma zmešana, bi bila nadvse podobna Taylor Swift. Po drugi strani se bojimo, da bo Taylor morda nekoč postala nova Miley Cyrus. Zdaj je že presedlala v pop vode, mogoče bo čez štiri leta skakala naokoli brez nedrčka in se z ritjo drgnila ob vsakogar, ki si bo upal z njo na oder.

Ker se zdi, da Taylor Swift ne more narediti ničesar narobe

Taylor Swift lahko objavi štiri minute hrupa in se bo na iTunes prodajalo za med. Letos bo menda edina platinatska glasbenica, torej edina, ki je uspela prodati milijon albumov. Edina. Taylor Swift bo prodajo albumov dobesedno pospremila v grob. Zato komaj čakamo, kaj na bo pripravila v prihodnosti.