8 stvari, o katerih se ženskam ne sanja, da jih moški opazijo

8 stvari, o katerih se ženskam ne sanja, da jih moški opazijo (foto: profimedia) profimedia
2. 5. 2021

Moške spremlja slab sloves, da so površni opazovalci žensk in včasih otroški, morda celo nepozorni. Pa je to res?

Kaže, da ne. Vsaj po živahnem odzivu na spletnem portalu reddit. Moške so izzvali, naj zapišejo, kaj pri ženskah opazijo. Zdi se, da jim ženske delajo krivico, saj moški opazijo več, kot predvidevajo. Med množico odgovorov smo izbrali osem najbolj zanimivih zapisov.

1. Skrivni jezik

Ženske obvladajo skrivno sporazumevanje, lahko rečem celo skrivni jezik. Uporabljajo ga seveda, ko so v družbi z moškimi. Vse opravijo z očmi in mimiko, če pa si morajo povedati kaj več, kar fantje ne bi smeli slišati, se diskretno preselijo na stranišče in se dogovorijo do konca. To sem opazil nekega večera, ko sem bil malo okajen. Počutil sem se kot Neo v filmu Matrika, ko je odkril kodo.

2. Preverjanje

Ženske vselej preverijo moškega, ki jih zanima. Od nog do glave ga premerijo hitro in na videz brezbrižno, skoraj neopazno, pa četudi imajo ob sebi fanta ali moža.

3. Pričeska

Meni so všeč dobro pristriženi lasje in pričeska. Ženskam to tudi povem in pravijo, da sem edini, ki to tudi pove.

4. Ramena

Ženska z rameni odkrije svoj značaj. Z načinom, kako ji lasje počivajo na ramenih, z gibom ramen, ko skušajo zakriti obraz, kadar jim je nerodno ali se spogledujejo in vse drugo. O bog, ženske so čudovite.

5. Pogovorne veščine

Način, kako govorijo. Še zlasti, ko mešajo različne teme in stvari, ki jih zanimajo. Pogovor odseva njihovo raven strasti in bistrine. Navdušenje in inteligenca sta privlačna in seksi.

6. Nasmeh

Nasmeh je pristen. Je nekaj najlepšega.

7. Prijeten vonj

Navdušuje me njihov vonj. Vonj dišave ali šampona in podobnih stvari, ki se širi od njih.

8. Napačno ličenje

Oranžen obraz in bel vrat. Velika napaka.

Vir: Independent

Priporočamo