8 težav ljudi, ki jih neprestano zebe

8 težav ljudi, ki jih neprestano zebe (foto: shutterstock) shutterstock
23. 4. 2015

Ste eni redkih ljudi, ki bi med 3 stvari, ki jih lahko vzamete na samotni otok, dodali odejo. Prav tako se lahko le smejite v obraz tistim, ki vas želijo povabiti na pohodno pot v gore. A brez skrbi, zdaj prihaja vaš čas. Zima je končana, topli dnevi pa bodo vaše življenje naredili veliko bolj znosno. No, vsaj dokler nekdo ne prižge klime.

1. Vedno si pripravljate ali naročate vroče napitke, ampak redko katerega tudi popijete, ko je še topel. Ker ko jih končno zaužijete, so običajno že mlačni, saj so vam do takrat služili predvsem kot grelniki za vaše roke.

2. Veselite se poletja, ker vendarle prihajajo tako vroči dnevi, da boste lahko prenehali hoditi naokoli odeti v sedem nivojev oblačil le zato, da preživite pot od avtobusne postaje do službe. No, vsaj dokler ne stopite v pisarno in ugotovite, da je vsem ostalim zdaj tako vroče, da so si nažgali klimo na 19 stopinj - in vaša nočna mora dobi čisto novo podobo.

3. Prezirate ljudi, ki vas neprestano sprašujejo, kako vas lahko zebe, če pa je v prostoru 22 stopinj. In potem jim vedno znova kažete svoje hladne roke, ki so na začudenje vseh hladne kot na mrliču, ki so ga ravnokar potegnili iz Ljubljanice.

4. Po hiši se premikate počasneje kot ostali ljudje, ker ste ves čas zaviti v odejo. Dve imate na kavču, ena pa je običajno na stolu ob računalniški mizi. Prav tako znate že mojstrsko uporabljati stranišče medtem, ko ste zaviti v odejo. 

5. Posebno mučno vam je nakupovanje v oddelku s hladilniki. Preden vstopite v ta oddelek si morate v glavi narediti točno shemo potrebovanih izdelkov, da potem v najkrajšem možnem času naberete jajca, smetano, skuto in mocarelo, nato pa pobegnete v ogrete dele trgovine preden se zgrudite od mrazu. Zakaj nimajo trgovine ob hladilnikih odeje?

6. Prepričani ste, da se je lažje odvaditi kajenja, kot pa na zimsko jutro vstati iz tople postelje.

7. Če po tuširanju ne izstopite z opečeno rdečo kožo, ker ste ravnokar v transu deset minut stali pod praktično vrelo vodo, da ste vsaj za trenutek občutili toploto, tuširanje ni bilo uspešno. 

8. Obvezni del vašega razmerja je tiščanje vaših ledeno mrzlih nog med noge partnerja. Če zdrži, to sklepate za znak prave ljubezni.