9 razlogov, zakaj je biti drugačen pravzaprav super

9 razlogov, zakaj je biti drugačen pravzaprav super (foto: profimedia) profimedia
22. 5. 2021

Vas nihče ne razume? Vas imajo za čudaka? V bistvu je vaše življenje prav zato lahko zelo zabavno in izpopolnjujoče.

1. Nikoli vas ne skrbi, če vas ima nova družba za normalne

Ker seveda vas ne. Zato vas informacije o tem, kdo bo na naslednji zabavi, niti ne zanimajo, ker je jasno, da boste najbolj nenavadna oseba tam prav vi. Skrbi, kakšen vtis boste naredili na ljudi, ki jih spoznavate prvič, so potemtakem popolnoma odveč.

2. Ne morejo vas ignorirati

Ste preveč drugačni, da bi vas lahko spregledali. Ali pozabili. Ali zamenjali s kom drugim. Tistega trenutka, ko po dolgem času srečate starega znanca in se ne spomni, od kdo točno vas pozna, ne poznate. Takšne stvari se dogajajo povprečnim, "normalnim" ljudem. Vas se preprosto ne da ignorirati. 

3. Ljudje menijo, da ste nadvse originalni

Ampak v bistvu ste samo to, kar ste. Seveda dovolite vsem okoli vas, da ohranjajo prepričanje, kako zelo kreativni ste pri snovanju vaše lastne osebnosti. Če bi oni vedeli, da je vse kar storite le to, da se zjutraj zbudite ...

4. Krize srednjih let ne boste imeli

Preživeli ste jo že v petem razredu osnovne šole. In potem še enkrat v srednji šoli. Ko boste končno le dočakali ta "srednja leta", boste verjetno ena redkih osebnostno izpopolnjenih oseb svojega letnika.

5. Skrita simpatija v srednji šoli se za vas sploh ni zanimala

Vaša čudaška narava vas je rešila, da bi že pred polnoletnostjo končali v trapastem in nesmiselnem razmerju z nekom, ki ima par desetletij kasneje verjetno zelo dolgočasno pričesko, zelo dolgočasne obleke in zelo dolgočasno življenje. Kar pomislite, kaj bi takšna oseba naredila vašemu živopisnemu značaju.

6. Imate manj prijateljev, kot ljudje okoli vas

Kar pomeni, da vam ni potrebno viseti na kavah s pol-prijatelji in kvazi-znanci, ampak čas za druženje delite s tistimi nekaj prijatelji, ki so resnično vaši pravi prijatelji. Poleg tega vam je prihranjeno ograniziranje velikih zabav za vse te prijatelje, ki potem pridejo požreti vse, kar imate v omari in požlampati vse, kar je v hladilniku, za seboj pa pustijo odtise čevljev in zvrhane pepelnike smrdečega pepela. Tudi za praznike nekaj privarčujete na številu čestitk in daril.

7. Ste neverjetno privlačni za nasprotni spol

Ker vas ne morejo dešifrirati in popolnoma razumeti, se vam obenem tudi ne morejo upreti.

8. V razmerjih se odlično obnesete

Ker ste čudaški, drugačni in nerazumljeni, potencialni partnerji z vami v razmerja vstopajo z drastično nizkimi pričakovanji. Zato vam nikoli ni težko blesteti. 

9. Na koncu ne boste ničesar obžalovali

Medtem, ko si bodo na smrtni postelji vsi normalni in povprečni želeli, da bi živeli bolj pisano življenje, ste ga vi v resnici tudi živeli.

Priporočamo