9 zvezdnikov, ki se ne sramujejo svojih nenavadnih telesnih posebnosti

9 zvezdnikov, ki se ne sramujejo svojih nenavadnih telesnih posebnosti  (foto: profimedia) profimedia
10. 3. 2015

Mi jim radi rečemo napake, a so v bistvu le razlike, ki nas delajo posebne. Unikatne. Ko jih sprejmemo, postanejo pomemben del naše osebnosti. Teh 9 zvezdnikov nas bo naučilo sprejeti svoje nenavadne telesne karakteristike.

Megan Fox

Kako, prosim? Ta popolna lepotica ima kakšno napako? Ja, čokate palce na rokah. Verjamete ali ne, to je tisto, kar pesti prelestno Megan Fox. Njena palca na rokah sta krajša, kot bi morali biti, bolj okrogla in imata kratek in širok noht. Nekateri temu pravijo kar "nožni palec", ker sta v resnici še najbolj podobna palcu na nogi.

Ashton Kutcher

Postavni igralec ima zraščene prste na nogah. Pojav, ki je pri ljudeh redek in se pojavi na približno vsakih 2.500 rojstev, se izraža v dveh ali več prstih na nogah zraščenih skupaj s kožo in prožnim tkivom, lahko deloma ali popolno.

Seal

Brazgotine na njegovem obrazu naj bi bile posledica kronične kožne bolezeni (discoid lupus erythematosus, DLE), ki povzroča vnetja in brazgotinjenje kože nad vratom, najpogosteje na obrazu, lasišču in ušesih. To pa ni ustavilo Heidi Klum, ene najlepših žensk na svetu, ki se je s Sealom poročila leta 2005. A ker je to vendarle bil zvezdniški zakon, seveda ni trajal prav dolgo - ločitev je bila vložena leta 2012.

Britney Spears

Pop princeska trpi za luskavico ali psoriazo, kožno boleznijo, pri kateri se vnetje vrhnjice (epidermisa) in usnjice (dermisa) izraža v rdečkastih, ploščatih spremembah, ki postanejo v primeru stresa še bolj izrazite. Za Britney Spears, ki je vedno na očeh javnosti - in s tem tudi pod drobnogledom strogih kritikov - to vsekakor ni majhna težava.

Kesha

Poleg deformacije v imenu, saj je Kesha v bistvu Ke$ha, ima vedno posebna glasbenica še eno anatomsko skrivnost. Rojena je bila z zametkom repa. Kmalu po rojstvu so ji ga kirurško odstranili, zdaj pa pravi, da bi ga danes verjetno obdržala.

Lily Allen

Kontroverzna britanska pevka se ne sramuje svoje tretje bradavičke. Pokazala jo je celo na eni od evropskih TV oddaj. V bistvu je videti kot rojstno znamenje.

Karolina Kurkova

Vrhunska manekenka nima popka. Odšel je neznano kam po operaciji, ki jo je imela, ko je bila še dojenčica.

Kate Bosworth

Igralka in pevka ima oči različnih barv ali heterokromijo. Njeno desno oko je lešnikovo rjave barve, njeno levo pa je modro.

Andy Garcia

Legendarni hollywoodski igralec je bil rojen z dvojčkom, zraščenim na njegovo ramo. Dvojčka so kirurško odstranili, brazgotina pa je ostala. Strašljivo, kajne?