Addiko banka in Mastercard® vas popeljeta v glamurozni Cannes na filmski festival

Addiko banka in Mastercard® vas popeljeta v glamurozni Cannes na filmski festival (foto: promocijski material) promocijski material
25. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

Ste se kdaj spraševali, kako je biti del zvezdniškega sveta? Kako je hoditi po rdeči preprogi, s stoterimi bliskavicami uprtimi v vas, medtem ko nosite unikatno kreacijo svetovno znane modne zvezde? Z nakupi z Addiko kartico Mastercard® lahko zvezdništvo preizkusite na lastni koži!

Glamurozna francoska riviera, modro provansalsko morje, prijeten vetrič z vonjem po sivki in najbolj prestižen filmski festival na svetu vsako leto v francosko mesto Cannes privabijo največje zvezde filma. Letos pa vam Addiko banka in Mastercard omogočata, da tudi vi okusite zvezdniški stil življenja.

»Mastercard in Addiko banka vas popeljeta v Cannes« je nagradna igra z glavno nagrado, ki vključuje potovanje za dve osebi v Cannes, nočitev v hotelu ter stilski in frizerski tretma za glamurozni sprehod po rdeči preprogi na filmskem festivalu. V nagradnem žrebanju za to enkratno doživetje lahko sodelujejo vsi imetniki Addiko kartic Mastercard, ki opravijo najmanj tri nakupe v višini nad 20 EUR v času trajanja akcije (od 8. februarja do 5. aprila).

Kraj, kjer sta se spoznala Grace Kelly in monaški princ Rainier III. Mesto filmskega blišča, v katerega so meseca maja vsako leto uprti pogledi celotne filmske industrije. Ekskluzivna lokacija na jugu Francije, kjer ne manjka luksuznih hotelov in butikov ali pogledov na drage jahte. Mesto, kjer so se sprehajale zvezde od Sophie Loren, Kirka Douglasa in Alfreda Hitchcocka do Brada Pitta, Penélope Cruz in Leonarda Di Capria. Vrhunske modne kreacije, nore zabave in prestiž na vsakem koraku. Vse to je filmski festival v mestu Cannes, katerega prebivalstvo se tekom festivala še potroji.

Bodite letos med zvezdami tudi vi!

Mastercard in Addiko banka vsem imetnikom Addiko kartice Mastercard ponujata priložnost biti del glamurja svetovnega filma. V nagradni igri »Mastercard in Addiko banka vas popeljeta v Cannes« lahko osvojite glavno nagrado, ki predstavlja potovanje za dve osebi v Cannes z obiskom filmskega festivala. Nagrada vključuje dve letalski vozovnici v Francijo, prevoz z letališča do Nice, nočitev v hotelu, stilski in frizerski tretma z modnimi strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da boste na rdeči preprogi, projekciji filmov in pred stoterimi bliskavicami izgledali resnično glamurozno. Addiko banka in Mastercard pa nagrajencu podarjata tudi žepnino, ki bo omogočila, da bo ta enkratna izkušnja tudi brezskrbna.

V nagradnem žrebanju lahko sodelujete na dva načina:

  • imetniki Addiko kartic Mastercard opravite najmanj tri nakupe nad 20 EUR z vašo Addiko kartico Mastercard v obdobju med 8. februarjem in 5. aprilom. Če ste lastnik več Addiko kartic Mastercard, so vaše možnosti za osvojitev te zvezdniške nagrade še večje.
  • v kolikor niste lastnik Addiko kartice Mastercard pa ste vabljeni k obisku najbližje Addiko poslovalnice, kjer preprosto izpolnite kupon za sodelovanje v nagradni igri.

Uresničite svoje sanje o sprehodu po rdeči preprogi: uporabite Addiko kartico Mastercard in morda boste prav vi zasijali s svojimi najljubšimi zvezdniki na rdeči preprogi v Cannesu. Izkoristite priložnost in postanite del glamurja svetovnega filma.

Za vse podrobnosti o nagradni igri, žrebanju nagrad in Addiko kartici Mastercard obiščite https://www.addiko.si/mastercard-in-addiko-banka-vas-peljeta-v-cannes/. Za in več informacij o podobnih neprecenljivih izkušnjah, ki jih ponuja Mastercard, pa ste vabljeni k obisku spletne strani www.priceless.com.