Ana Žontar Kristanc: Otroci naj pomagajo pri kuhanju!

3. 10. 2017 | Vir: Jana
Deli
Ana Žontar Kristanc: Otroci naj pomagajo pri kuhanju! (foto: Lea)
Lea

Mnogi starši se sprašujejo, kdaj in kako bi otroke vključili v proces kuhanja.

Ana Žontar Kristanc, avtorica mnogih kuharskih knjig, na svojem blogu Anina Kuhinja redno opisuje tudi dogodivščine iz domače kuhinje. Pred nekaj dnevi je z nami delila recept za Slivove mandljeve pita kocke z mascarpone smetano, ki jih je pripravila s svojo družino.

Na Instagramu je objavila tudi prisrčen video z zapisom o sinu Timonu: "Obožujem njegov perfekcionizem pri kuhanju in njegovo željo, da kuha z mano:"

Njena velika želja je, da bi ljubezen do kuhanja prenesla na svoja sinova. "Prepričana sem, da bodo njune bodoče punce navdušene, če jim bosta znala kaj dobrega skuhati," je zapisala. Sanje pa so se ji uresničile, ko je opazila, da starejši sin Timon z veseljem pomaga pri kuhanju.

Več o tem, kako Ana svoje otroke navdušuje nad kuhanjem pa boste lahko izvedeli na Blogerski konferenci za starše MOJ BLOG, MOJ DRUGI OTROK. Ana Žontar Kristanc, Tina DeuJani Jugovic in ostali gostje bodo z vami delili mnoge koristne nasvete s področja starševstva in bloganja.

Se vidimo 16. oktobra v Narodni galeriji v Ljubljani! Svojo vstopnico so lahko zagotovite preko sistema Eventima. Pohitite, saj je število mest omejeno.