Astro: To so najbolj in najmanj srečna nebesna znamenja

23. 8. 2022
Deli
Astro: To so najbolj in najmanj srečna nebesna znamenja (foto: Profimedia)
Profimedia

Sreča je stanje duha, po katerem hrepenimo vsi.

Vsi imamo v življenju kakšno osebo, ki je neglede na vse vedno srečna in zadovoljna, prav tako pa imamo skoraj vsi ob sebi koga, ki ima vse predispozicije za srečo, pa kljub temu ni srečen. Lestvica vam bo pomagala bolje razumeti, zakaj so določena znamenja vedno zadovoljna, druga pa težko ujamejo pravo srečo. 

Strelec

Med vsemi znamenji je strelec tisto znamenje, ki se zna odlično povezati s srečo. Obdarjeni ste z naravnim občutkom zadovoljstva in odporni na žalost, jezo in bolečine. Vedno ste srečni ter optimistično naravnani, znate uživati v majhnih drobnih pozornostih, ki vas vedno znova razveselijo.

Oven

Ovni imate zelo vesel in pozitiven odnos do življenja. Ves čas se nagibate k sreči in si ne dovolite, da vas karkoli spravi v slabo voljo. Biti v njihovi bližini je vedno zabavno, saj znajo razvedriti in sprostiti vse ki jih obkrožajo. Ovni se znajo izogniti slabemu razpoloženju bolj kot ostala znamenja. 

Lev

Levi ste tesno povezani s svetlo pozitivno energijo, ki jo ves čas skozi življenje delite z drugimi. Ne glede na to, kakšna je situacija, bosta lev ali levinja vedno našla izhod, ter zaznala pozitivne strani. Levi ste eno izmed najsrečnejših znamenj zodiaka, smeh je vir vašega zdravja.

Tehtnica

Tehtnice ste nežni posamezniki, ki želite sinhrono uživati v svoji sreči in harmoniji. Srečo lahko v trenutku poderejo razne napetosti in konflikti, ki se jim ne znate najbolje izogniti. Sreča je za tehtnico zelo pomembna, saj se povezuje z njenim notranjim doživljanjem in zdravjem.

Ribi

Ribice svojo srečo dosegate na drugačen način in čeprav ste večkrat objokane in žalostne, ste globoko v sebi srečne zaradi številnih drobnih malenkosti. Solze in čustvovanje vam omogoča, da svojo žalost prebolite lažje in objemate srečo z odprtimi rokami, ter z nasmeškom na obrazu.

Bik

Za bike največja sreča pomeni urejen dom in lagodno življenje, trma pa je tista, ki vam večkrat odnese trenutek sreče. Bikovo srečo lahko zamajajo karierne ali materialne težave, saj je bik brez stabilnosti na tem področju težko popolnoma zadovoljen in srečen.

Dvojčka

Dvojčki delujete hitreje kot vreme in nenehno nihate med razpoloženji in zanimanji. Zaradi tega dvojčki težko na lahkoten način ujamete srečo. Tudi če v enem trenutku delujete popolnoma zadovoljni, lahko v naslednjem trenutku izgubite povezavo s srečo.

Rak

Raki ste običajno muhaste narave in prehajate skozi številne cikle razpoloženja. Preveč občutljiv rak si zaradi številnih dvomov, blokad in nesigurnosti težko dovoli biti popolnoma sproščen in srečen. Če rak nima sreče doma, jo težko poišče kjerkoli drugje.

Devica

Device se preveč ukvarjate s podrobnostmi in velikimi cilji, da bi si dovolile biti srečne zaradi malenkosti.  Iskanje dejstev in podrobnosti vas le oddaljuje od tega, da bi bili srečni. Tudi pretirana previdnost je tista, ki vam večkrat odvzame srečen trenutek.

Škorpijon

Škorpijona privlačijo temne stvari in težke vibracije, s čimer se običajno umika sreči in notranjemu zadovoljstvu. Njihova slaba volja, ljubosumje in posesivnost lahko zasenčijo njihovo srečo. V podzavesti jih spremlja občutek, da morajo v določenih situacijah trpeti.

Vodnar

Vodnarji so znani so po svojem trdem delu ter inovativnem pristopu, vendar jim uspeh na tem področju žal ni dovolj, da bi ujeli življenjsko srečo. Neprestano hrepenenje po drugačnem, naprednem, ter občutek, da so boljši od drugih jim krade njihovo srečo.

Kozorog

Kozorogi, ki ste nagnjeni k tradiciji, se ves čas posvečate napredku in delu, kar pa ni dovolj, da bi bili srečni. Neprestano pehanje za uspehom in materialno varnostjo je je večkrat razlog, da ste kljub uspehu in dobremu stanju na bančnem računu nesrečni in togi.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan