Auuuu, to pa je hudo (resnična zgodba): "Zapeljala me je tašča, končala sva v postelji. Kaj pa zdaj?!"

Auuuu, to pa je hudo (resnična zgodba): "Zapeljala me je tašča, končala sva v postelji. Kaj pa zdaj?!" (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2022

Mladenič iz te zgodbe se je znašel v položaju, ki vsekakor NI zavidanja vreden. Strokovnjakinjo je povprašal za nasvet.

"Moja žena in jaz trdo delava, najino življenje je lepo. Imam 34 let, ona pa 33. Ko sva se spoznala, sva nekaj časa živela pri njeni mami. Ona je po hiši vedno paradirala pomanjkljivo oblečena, ob tem pa se je celo spogledovala z mano. Mama ima 49 let in ni imela kakšne dolgotrajne zveze. Ob eni priložnosti, ko žene ni bilo doma, je prišlo do tega … Tašča me je poljubila na obraz, jaz sem se odzval. Začela sva se poljubljati, a takrat sem jo odrinil in ji rekel, naj se me nikoli več ne dotakne," se je moški izpovedal Deidre Sanders, avtorici priljubljene kolumne v časopisu The Sun, ki odgovarja na zagate in vprašanja bralcev.

Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

"Še vrsto let po tem dogodku še vedno obstaja intimna napetost med nama, ki jo je mogoče čutiti, ko se znajdeva na istem kraju," je nadaljeval moški. "Pred nekaj meseci me je tašča poklicala, ko je žena bila v službi in dejala, da ji je počila cev v kuhinji. Prosila me je, naj pridem. Ko sem prišel, sem videl, da gre za manjšo okvaro in da je pretiravala. Vztrajala je, naj spijeva kavo in se začela spet spogledovati z mano. Nisem se niti znašel, a sva se že strastno poljubljala. To je bil trenutek popolne norosti, a končala sva v postelji in – seksala! Bilo je neverjetno, a pozneje sem začutil slabo vest in ji dejal, da je to bilo prvič in zadnjič. Ona pa se je samo zasmejala in rekla: Videla bova. Intimni odnos se je še nekajkrat ponovil, zdaj pa so zadeve zelo zapletene. Izogibam se družinskim srečanjem, a moja žena me nenehno sprašuje, v čem je težava," je zapisal 34-letnik.

Pustila je pisarniško delo in postala eskort dama: "Moški mi plačujejo 300 evrov, hočejo pa tole ..." (resnična zgodba)

Deidre se je odzvala odločno in mu v odgovoru zapisala, naj takoj ustavi to norost, preden svoji ženi zaradi slabe vesti vse prizna. "Izdale so jo najbližje osebe in to jo bo uničilo. V čem je stvar? Morda tašča godi tvojemu egu? Ali gre za razburjenje in nevarnost? Če čutiš, da te ogroža, je najbolje, da se izogneš preživljanju časa na samem z njo. Če bo zagrozila, da bo tvoji ženi povedala resnico, bo to jasen znak, da je bolj zainteresirana zase kot zate. Če je to res, je boljše, da tvoja žena to sliši od tebe. Medtem pa vso svojo energijo vlagaj v svoj zakon. Morda ni vse v najlepšem redu in je tvoja prevara samo simptom tega," je odgovorila Deidre.