Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Bi brezplačno testirali novosti na slovenskih policah?

12. 11. 2019
Deli
Bi brezplačno testirali novosti na slovenskih policah? (foto: PROMO)
PROMO

Izbor za IZBRAN PRODUKT LETA je izbor slovenskih kupcev med novostmi po posamičnih kategorijah. Prepoznana rdeča oznaka je zaupanja vredno priporočilo, saj gre za neodvisno, transparentno raziskavo, ki jo opravlja največje mednarodno raziskovalno podjetje in globalni partner koncepta, podjetje Nielsen, med slovenskimi potrošniki.

Del odličnega vodnika kupcem do kakovostnih novosti ste zdaj lahko tudi vi!

 

V raziskavo so vključeni atributi: inovativnost, atraktivnost, nakupna namera in TESTIRANJE IZDELKOV V REALNIH ŽIVLJENJSKIH SITUACIJAH.

Kako sodelujete? Všečkajte FB-stran @produktleta in se prijavite za testiranje izdelkov na spletni strani https://produktleta.si/vprasalnik-za-testiranje/

Izbran Produkt leta letos z nekaj novostmi

Prestižno priznanje nakupne namere in inovativnosti, pečat, ki je podprt z več kot 1000 glasovi slovenskih gospodinjstev, predvsem pa glas tistih, ki so kupci v posamičnih kategorijah. Raziskavo vsako leto izvede AC Nielsen, ena od največjih raziskovalnih inštitucij na svetu, ki pri tem upošteva najvišje mednarodne in slovenske standarde. Dokazan in zaupanja vreden pečat, ki izpostavlja novosti po izboru kupcev.

Testiranje produktov

Kot del raziskave se vključuje tudi testiranje izdelkov, in to tako, kot potrošniki to običajno počnemo oziroma koristimo izdelke, doma, v pisarni, na vrtu … Izdelke boste izbrani sodelujoči dobili brezplačno, jih odnesli domov in nam po običajni uporabi javili, kako zadovoljni ste bili.

Pasica pod pečatom

Da boste potrošniki lahko vedeli, katere kategorije je zmagovalec, so pripravili posebno pasico v različnih barvah, ki bodo odražale namembnost ali drugo pomembno lastnost zmagovalca. Pripravljenih je 12 barv.

Vsi proizvajalci nominiranih produktov prejmejo relevantno raziskavo in poročilo kategorij vseh produktov kategorije v raziskavi, da se poučijo o mnenju kupcev, kar jim lahko služi kot enkraten vodnik pri snovanju prihodnjih novosti.

Več lahko izveste na www.produktleta.si  in na www.poyworldwide.com.

√ KAKOVOST JE PRVA ASOCIACIJA POTROŠNIKOV DO PEČATA  IZBRAN PRODUKT LETA, KI MU SLEDITA  ZAUPANJE IN INOVATIVNOST. 
√ 8 OD 10 SLOVENSKIH KUPCEV VERJAME, DA JE IZBRAN PRODUKT LETA NAJBOLJŠA NOVOST V KATEGORIJI.
√ 86 % SLOVENSKIH KUPCEV SE STRINJA, DA PEČAT IZBRAN PRODUKT LETA KREPI PODOBO BLAGOVNE ZNAMKE.
√  IZBRAN PRODUKT LETA JE BOLJŠA KOMUNIKACIJA ZA POTROŠNIKE OD NAVEDBE NOVO ALI KATEREGAKOLI DRUGEGA PEČATA.