"Bila sva intimna v vodi, dol sva se dala kar tam, pred vsemi! " (Slovenka o odnosu v javnosti)

"Bila sva intimna v vodi, dol sva se dala kar tam, pred vsemi! " (Slovenka o odnosu v javnosti) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

"Da je bila ta odločitev pravilna, je že po nekaj minutah potrdil prihod privlačnega moškega k reki. Takoj sva izmenjala pogled in se en drugemu nasmehnila in trajalo dolgo, preden je pristopil do mene in me po angleško vprašal, če sem domačinka." 

Poletni oddih v gorah se je za našo bralko končal bolje, kot je načrtovala. In pri tem gredo vse zahvale neznanemu Avstrijcu, ki je zatresel njen svet.

"Ko sta mi starša dejala, da bomo med poletjem nekaj dni preživeli v slovenskih gorah, sem bila vse prej, kot navdušena. Priznati moram, da nisem velika ljubiteljica narave in hribov, saj v njih ne vidim užitka temveč zgolj naporno hojo, vročino in utrujenost.

Zaradi vse naštetega najbrž ni presenečenje, da sta starša že drugi dan oddiha v gorah morala sama na dnevni izlet, saj sem sama protestirala, da želim dan preživeti ob gorski reki, kjer ni hribov in naporne hoje, temveč le ležalnik in sproščanje.

Da je bila ta odločitev pravilna, je že po nekaj minutah potrdil prihod privlačnega moškega k reki. Takoj sva izmenjala pogled in se en drugemu nasmehnila in trajalo dolgo, preden je pristopil do mene in me po angleško vprašal, če sem domačinka.

Pojasnila sem mu, da sicer prihajam iz Slovenije, a da sem tukaj zgolj na dopustu, saj v resnici prihajam iz mesta. On mi je dejal, da prihaja iz Avstrije ter da je upal, da mu bo kakšna simpatična domačinka lahko pokazala lokalne znamenitosti.

Vedela sem, da vročega tujca v resnici niso zanimale znamenitosti ter da bil celoten pogovor z nji le ena velika predigra. Uvoden pogovor so namreč hitro zamenjala dejanja, ko sva se odločila, da greva skupaj zaplavati v reko. V vodi sva se sprva obnašala kot dva otroka in se potapljala ter en drugega skušala pošpricati.

Mislila sem, da bo to vse, ko me je prijel za roko in potegnil k sebi ter poljubil. Pri tem mi je z drugo roko v vodi odvezal zgornji del kopalk, jaz pa sem z roko segla v njegove spodnjice. Pri tem se nisva ozirala na dejstvo, da so bili v bližini tudi drugi ljudje. Avstrijec me je dvignil v naročje, noge sem ovila okoli njegovega telesa. On pa je svoj penis ustavil vame, pri čemer je moje kopalke umaknil le toliko, kolikor je bilo potrebno. Dol sva se dala kar tam, pred vsemi!

Bilo je noro. V gorski reki sem seksala s popolnim neznancem, okoli naju pa so se ljudje sprehajali, brez da bi vedeli, kaj se dogaja." 

Preberite več na Cosmopolitan.si