Bo nova nadaljevanka z naslovom Največja ljubezen tudi osvojila srca Slovencev?

Bo nova nadaljevanka z naslovom Največja ljubezen tudi osvojila srca Slovencev? (foto: Planet Tv) Planet Tv
22. 1. 2018

Na televizijske zaslone prihaja nova nadaljevanka, ki bo morda osvojila prenekatero slovensko srce. Slovenci namreč po navdušenju nad »žajfnicami« v ničemer ne zaostajamo.

Spomnimo se samo Lucélie Santos, ki je leta 1976 upodobila sužnjo Isauro v istoimenski telenoveli, katero smo lahko spremljali pred približno 30 leti. Kasneje je pravo evforijo povzročila telenovela Esmeralda z Leticio Calderón v glavni vlogi, ki je na malih ekranih kraljevala pred približno dvajsetimi leti. Leticia Calderón nas je takrat počastila tudi s svojim obiskom, sprejela pa jo je nepopisna množica ljudi, katero bi ji zavidal marsikateri zvezdnik. Nikakor ne smemo pozabiti legendarne Dallas, pa Dinastije, avstralske serije Vrnitev v Paradiž, Schwarzwaldske klinike, Gozdarske hiše Falkenau ...

Največja ljubezen je osvojila srca Portugalcev

Portugalska dramska serija Največja ljubezen je na Portugalskem doživela premiero septembra 2016 in je Portugalce dobesedno prikovala pred male zaslone. Prinaša ljubezensko zgodbo o boju med dobrim in zlim. V ospredju je Clara in njen spor s polsestro, pa tudi roko zakona. Clara po materinem umoru skrbi za svoje mlajše brate in sestre ter se zaljubi v policista Manela, vendar se mora ljubezni odpovedati, ko se z Manelom znajdeta vsak na svoji strani zakona ...

Dogajanje se odvija tako v Lizboni kot na eksotičnim otočju v Gvinejskem zalivu. Tamkajšnja narava, nasadi kakavovca, peščene plaže in slapovi jemljejo dih.

Portugalci pridali seriji strast in vznemirjenje

Portugalci s svojo produkcijo tesno sledijo južnoameriškim in turškim produkcijskim hišam, ki so ustvarile že mnogo serij, katere so bile med gledalci dobro sprejete.

Lizbona je znana po umetnosti, arhitekturi in vinu, zdaj pa postaja tudi prizorišče odličnih in izvirnih serij.

Glavna igralka Sara Matos prihaja iz manekenskih vod

V vlogi Clare igra Sara Matos, igralka, pevka in manekenka, ki je na Portugalskem znan obraz. Leta 2014 je na podelitvi portugalskih zlatih globusov prejela nagrado za novinko leta, je tudi zmagovalka prve sezone portugalske različice Plesa z zvezdami. Z nagradami se lahko pohvali tudi serija sama, med drugim je na newyorškem festivalu World's Best TV & Films lani dobila bronasto medaljo v svoji kategoriji.

Največja ljubezen bo prvič na sporedu v ponedeljek, 22. januarja, prvih pet delov pa bomo lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 21.30, na Planet TV.

Aleš-Rod

Priporočamo