Spektakel v praznični Ljubljani: priljubljeni Pahorjev podkast navdiha prvič v živo, gost nogometni heroj Matjaž Kek

6. 12. 2023
Deli

Kako je pokoril konkurenco in po dolgih 24 letih Slovenijo spet popeljal na evropsko prvenstvo v nogometu? Legendarni Matjaž Kek bo recept za svoj uspeh razkril v priljubljenem Mastercard® podkastu navdiha, ki ga bo Borut Pahor sploh prvič vodil v živo!

Nekoč je vodil državo, zdaj navdušuje kot voditelj vedno bolj priljubljenega podkasta. Borut Pahor je v Mastercard® podkastu navdiha doslej gostil številne znane in uspešne rojake. Med drugim sta se na drugo stran mize usedla Tina Maze in Anže Kopitar, tokrat pa bo nekdanji predsednik Slovenije zajadral še v nogometne vode. In to na kakšen način!

Mastercard® podkast navdiha bo tokrat prvič potekal v … živo! Posebna epizoda, ki je preprosto ne smete zamuditi, bo na sporedu v soboto, 9. decembra, ob 17. uri. Borut Pahor bo tokratnega gosta pozdravil v Mastercard vasici na Novem trgu v središču praznično okrašene Ljubljane, v njegovi družbi pa bo nihče drug kot … Matjaž Kek!

Ne spreglejte

Najbolj priljubljeni Slovenec na Hrvaškem je nedolgo tega še drugič v svoji karieri nogometnega trenerja poskrbel za vsesplošno evforijo v deželici na sončni strani Alp. Mariborčan je slovensko reprezentanco po dolgih 24 letih spet popeljal na evropsko prvenstvo, ki bo naslednje poletje v Nemčiji. Nogometaši bodo na velikem tekmovanju zaigrali prvič po 14 letih, tudi na svetovnem prvenstvu 2010 v Južni Afriki pa je bil njihov selektor Matjaž Kek.

⏰ Kdaj? Sobota, 9. december, ob 17. uri.
🏠 Kje? Mastercard vasica na Novem trgu v Ljubljani.
👀 Kdo? Borut Pahor in Matjaž Kek.

Kako mu je uspelo preigrati vse nasprotnike na poti do juga Afrike in zdaj še Nemčije? Kako je kot trener Rijeke osvojil srca Hrvatov? Kaj vse še skriva v svoji vreči s čudeži, s katero postopa ob robu nogometnih zelenic? Ne zamude edinstvenega pogovora velikanov, ki sta se tako ali drugače zapisala v zgodovino Slovenije. Tokrat v živo!

Če si Pahorjevega pogovora z mojstrom nogometne taktike in navdihujočim trenerjem ne boste mogli ogledati v živo, brez skrbi – posnetek bo kmalu na voljo tudi na Metroplayu, kjer lahko prisluhnete tudi vsem do zdaj posnetim epizodam v Mastercard® podkastu navdiha z Borutom Pahorjem.

Mostovi, ki bodo stali še stoletja: kdo je Marjan Pipenbaher ali kako izjemni Slovenec spreminja prostor, v katerem živimo

Preberite več na Metropolitan.si

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan