Bralec o svoji izkušnji na Tinderju: "V postelji mi je priznala, da je njen fetiš ..."

Bralec o svoji izkušnji na Tinderju: "V postelji mi je priznala, da je njen fetiš ..." (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2022

Priznajmo si, vsakega izmed nas kdaj privlačijo stvari, ki se ostalim zdijo nekoliko odbite. Spodaj si preberi, kakšno prošnjo je imel njegov Tinder zmenek!

Sem zvest uporabnik aplikacij za zmenke, zato sem se v teh letih navadil že na marsikatero neprijetno situacijo, ki se lahko zgodi, ko se dva popolna neznanca dogovorita za zmenek (ali pa kaj več).

Med zimskimi počitnicami so se starši odpravili na smučanje, zato sem imel hišo popolnoma zase in priložnost izkoristil, ter k sebi povabil punco, s katero sem si že nekaj dni pisal. Ko sem jo zagledal sem si sam pri sebi rekel: "BINGO!"

Bila je še lepša, kot na fotografiji, poleg tega pa sva se ujela tudi s podobnimi interesi. Večer se je odvil natanko tako, kot sem si zamislil. Najprej sva si naročila pico in na Netflixu pogledala nekaj epizod najine najljubše serije. Ja, dejansko sva imela isto najljubšo serijo.

Ko pa se je večer prelevil v noč, sva iz crkljanja hitro prešla v bolj vroče položaje. Ne le, da je bila lepa in prijetna, tudi v postelji je bila super.

Ker se imam za prijaznega fanta, sem jo med seksom vprašal, če ima kakšno priljubljeno pozo ali kaj drugega, kar bi lahko skupaj preizkusila. Ona pa kot iz topa ustreli: Ja, sveče!

V trenutku sem se počutil kot tisti neizkušen fant, ki je pri šestnajstih izgubil nedolžnost in pojma ni imel, kaj sploh dela.

"Sveče?" sem jo zmedeno vprašal. V glavi se mi je pletlo sto vprašanj. Sploh ne obsojam drugih fetišev, ampak…kaj naj počnem s svečo?

"Ja, saj veš, vosek pa to," je odgovorila, kot da je to nekaj najbolj vsakdanjega.

"Aja vosek, itak," sem odgovoril z vso lažno samozavestjo, ki sem jo premogel.

Hitro sem vstal s postelje in dejal, da grem po svečo, naskrivaj pa s sabo vzel telefon in v kopalnici strica Googla vprašal, kaj za vraga naj s to svečo počnem.

Po hitrem in zelo informativnem skoku v kopalnico, sem se vrnil v spalnico in pričel s prikazovanjem svojih novo naučenih spretnosti.

Nekaj vročih kapljic voska sem zlil najprej po njeni rami, nato njenem dekolteju, trebuhu, no in lahko si predstavljate, kam je pot vodila naprej. Ona pa se je od užitka in vročine voska na koži pod mano zvijala in vzdihovala in na trenutke izgledala, kot da je v transu.

Ko sva z vsem zaključila in sem se od nje na vhodnih vratih poslovil s hitrim poljubom, še sam nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo. Če dobro pomislim, sploh ni bilo tako slabo. Prav zares se zna zgoditi, da bom to še kdaj poskusil. Mogoče celo na sebi.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Cosmopolitan.si