Brez skrbi na dopust z GoOpti

Brez skrbi na dopust. (foto: Dan Briski) Dan Briski
10. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Počitnice so pred vrati in vse, kar si želimo, je v kovček spakirati oblačila, kopalke in kremo za sončenje ter odleteti v tople kraje. Danes lahko poceni potujemo na drugi konec sveta, na letališče pa lahko gremo z organiziranim prevozom.

Tako ne bomo nervozni zaradi gneče na cesti, ne bo se nam treba ukvarjati z vprašanjem, kje bomo pustili avto in podobno. Da bi bili resnično brez skrbi, so v podjetju GoOpti nadgradili storitev za vse, ki na letališče potujejo z njihovimi prevozniki.

»Če potnik zaradi izrednih vremenskih pojavov, cestnih zastojev ali drugih primerov višje sile zamudi svoj let, zanj poiščemo in kupimo novo letalsko vozovnico istega razreda na prvem možnem letu. Še tako zahtevnemu potniku zagotavljamo potovanje brez skrbi. Prav tako mu organiziramo brezplačni nadomestni prevoz in poskrbimo za prenočišče,« pravi Marko Guček, direktor podjetja GoOpti.

Pred petimi leti ustanovljeno podjetje danes hitro raste. V zadnjem mescu je z njimi zaradi nove dejavnosti brezskrbno potovalo kar tisoč potnikov več kot sicer. »Lani smo odprli poslovalnico v Veroni in začeli organizirati prevoze na letališča tudi iz več italijanskih mest. Potnike redno vozimo iz Trsta, Benetk, Padove in Verone, pa tudi v Vicenzo, Videm, Modeno in Ferraro,« dodaja Guček.

Značke: GoOpti