Čarobno praznično vzdušje v Lipici

Čarobno praznično vzdušje v Lipici (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
14. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Decembrsko praznično vzdušje je že čutiti na vsakem koraku. To je mesec, ko se ustavimo, več pozornosti posvetimo svojim najbližjim in z njimi preživimo karseda največ časa. Na prijeten družinski izlet tako vabijov Kobilarni Lipica, kina svojem čudovitem posestvu z več kot 300 belimi lipicanci vse do novega leta ponujajo čarobno predpraznično dogajanje.

Praznični utrip

Poseben čar obisku Kobilarne Lipica v teh dneh daje čisto nova predstava z lipicanci, ki pripoveduje zgodbo o več kot 400-letni dediščini kobilarne – zgodbo o ljubezni, ponosu in lepoti. Glavne zvezde predstave so lipicanski žrebci, ki vedno znova navdušijo v točkah klasičnega dresurnega jahanja in vožnje vpreg, vse od prvih korakov pod sedlom do spektakularnih skokov šole nad zemljo, ki predstavljajo vrhunec klasičnega šolanja konj.

Kobilarna Lipica

V čarobni praznični utrip bodo odeti vsi prihajajoči vikendi v decembru. Za otroke takrat pripravljajo delavnice, kjer bodo lahko izdelovali novoletne voščilnice, pingvine in snežake iz vate, pred novim letom pa si bodo lahko oblikovali še svoja posebna očala za silvestrski večer.

Priporočamo