Če se boste moškega dotaknile na tem mestu, ga boste v hipu obnorele!

Če se boste moškega dotaknile na tem mestu, ga boste v hipu obnorele! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2022

Verjetno na to niste nikoli pomislile.

Se kdaj počutite negotovo in zmedeno, ker ne veste, kje točno "prijeti", se dotakniti ali poljubiti vašega moškega? Niste edina in ni vam treba nič skrbeti, saj tokrat razkrivamo izjemno pomembno točko na moškem telesu, ki je nikakor ne bi smele zanemarjati.

Ta točka so prsne bradavice.

Ja, prav vidite. Tako kot vam predstavljajo vročo erogeno cono, enako velja tudi za "močnejši" spol.

In medtem ko so moške praktično enaki ženskim, pa obstaja ena razlika: njihove so še bolj občutljive na dotik kot ženske bradavice, saj moške niso navajene na tako pogosto dotikanje.

Študija iz leta 2012 poroča, da je 52 % moških priznalo, da stimulacija bradavic povzroči ali poveča njihovo spolno vzburjenje.

"Pri moških bradavice nimajo druge vloge kot da so erogena cona. A vsak je drugačen in medtem ko nekomu dotikanje prija, lahko nekomu drugemu povzroča bolečino, ga žgečklja ali draži," je za Cosmopolitan povedal strokovnjak Carlos Cavazos.

"Pri mnogih moških ima igranje z bradavicami pomembno vlogo pri doseganju orgazma, nekatere lahko pripelje celo do vrtoglavega vrhunca."

Zato nikar ne oklevajte! A pozor: najprej se (posredno ali neposredno) prepričajte, ali je to vašemu moškemu res všeč ...

... in če ugotovite, da mu prija, potem začnite z nežnim božanjem, drgnjenjem, stiskanjem in rahlim ščipanjem. Nadaljujte z jezikom, najprej okoli bradavic, nato se lotite njih samih. Če opazite, da želi več, ga lahko rahlo ugrizneš.

Poigrajte se s svojo domišljijo in njegovimi bradavičkami ter ga privedite do norega vzburjenja in nepozabnega orgazma! 😉

Gif: Giphy

Preberite več na Cosmopolitan.si