Christian Bale: Lepa Srbkinja ga je rešila

Vir: Lea
17. 12. 2017

Igralec Christian Bale je bil prepričan, da se ne bo nikoli poročil. Potem pa je mimo prišla Sandra Blažić, asistentka igralke Winone Ryder ...

Dekle srbskih korenin mu je vrnilo vero v ljubezen. Nerodno je le to, ker se je zaradi nje sprl s svojima mamo Jenny in sestro Sharon ter pretrgal vse stike. "Vse, kar sem dosegel v življenju, dolgujem njej, ki je neverjetna in tako močna ženska," pravi Christian. Poročena sta od leta 2000 in še vedno je ta 43-letni igralec nor nanjo. Sandrina družina je prišla iz Beograda v Ameriko v 60. letih prejšnjega stoletja.

V Chicagu živijo od leta 1970, Sandra pa je tam diplomirala iz menedžmenta. Christian pa ni rojen v Ameriki, tja se je preselil iz rodnega Walesa, kjer je otroštvo preživljal s staršema ter dvema sestrama. Že od malih nog pa je bil navdušen nad igro. Leta 1982 je posnel prvo reklamo za neki prašek. Čez dve leti mu je uspelo priti na gledališki oder in igral je v predstavi, v kateri je igral tudi Rowan Atkinson. Dejstvo, da sta se starša ločila, ga je globoko zaznamovalo. Njegova mama je želela, da sin konča fakulteto, oče pa ga je razumel in ga podpiral v želji po igralstvu. Po ločitvi se je z očetom preselil v Los Angeles, mama in sestri pa so ostale v Walesu. In tako so se povsem odtujili. Res je, da je bil oče velik manipulator in je pri tem imel veliko vlogo. In prav ta razbita družinska zgodba je v Christianu zamajala vero v ljubezen.

No, Sandra je vse spremenila, in zato jo obožuje. V 17-letnem zakonu sta se jima rodila hčerka Emmeline in sin Joseph. Leta 2003 mu je umrl oče, odnosi z mamo in sestrama pa se niso izboljšali. Menda zato, ker je mama grdo govorila o Sandri, ena od sester pa si je od njega želela izposoditi večjo vsoto denarja. Končalo se je s hudim prepirom, Christian pa je lastnoročno vrgel iz hotelske sobe tako mamo kot sestro. Zaradi fizičnega nasilja je za nekaj ur končal celo v zaporu, saj so ga prijavile policiji.

"Ne vem, kaj mu je bilo tistega večera. Brez razloga je kričal, njegova soproga Sandra pa je vse mirno opazovala. Christiana zelo pogrešamo, on pa se ne odziva ne na klice ne na elektronsko pošto," pravi mama in dodaja, da je nekajkrat celo zamenjal telefonsko številko, da ga ne bi mogle dobiti. Žal mi je tudi za vnuka in vnukinjo in zdaj gledam po internetu, da sploh vidim, kakšna sta."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri