Chuck Norris na obisku pri Orbanu občudoval protiteroristične enote!

Chuck Norris na obisku pri Orbanu občudoval protiteroristične enote! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
29. 11. 2018

Madžarski premier Viktor Orban je nedavno v Budimpešti sprejel ameriško filmsko zvezdo in mojstra borilnih veščin Chucka Norrisa ter ga popeljal na ogled vaje protiteroristične enote, je razvidno iz posnetka, ki ga je Orban v sredo objavil na svojem profilu Facebook.

"Toliko sem že prebral o vas, da se mi zdi, kot da se že poznamo," je dejal Norris ob začetku srečanja.

Orban je nato na klepetu potarnal, da je 90 odstotkov komentarjev o njemu negativnih. "Liberalci me sovražijo," je dodal. Norris pa ga je pošalil, ali je tak kot ameriški predsednik Donald Trump. "Malo huje kot to," je dodal Orban, zaradi česar je ameriška zvezda planila v smeh.

Madžarski premier je svojega ameriškega gosta nato v avtomobilu popeljal na trening posebne protiteroristične enote. Med vožnjo pa sta se pogovarjala o otrocih in letih. Med drugim je Orban pojasnil, da ne prihaja iz bogatega zaledja, ampak majhne vasice. "V resnici sem cestni pretepač," je dejal z mislijo na svojo skromno ozadje.

Po ogledu treninga je Norris navdušeno komentiral, da je bila to najboljša demonstracija, kar jo je videl do sedaj.

Norris se je sicer po pisanju ameriškega Washington Posta v Budimpešti mudil na povabilo dobrodelne organizacije madžarskih baptistov HBAid, ki v predprazničnem času organizira različne dobrodelne dogodke. Čeprav naj bi bil to prvi obisk Američana na Madžarskem, pa je pri naših sosedih zelo priljubljen. Leta 2006 so po njemu skoraj poimenovali nov most, saj je toliko ljudi glasovalo zanj preko spletne ankete.

Zvezda številnih šal, ki poudarjajo njegovo žilavost, pa je tudi politični konservativec, ki je podprl Trumpa na predsedniških volitvah leta 2016.

Priporočamo