Podarjamo vstopnice za 'moški filmski večer' v Cineplexxu

19. 7. 2013 | Promocijsko sporočilo

Poletje je posebno obdobje leta, ko vsi radi nekoliko popustimo pri vsakdanjem tempu, si dovolimo več zabave, smeha in norosti ter se občasno obnašamo kot, kar priznajmo si, otroci.

Prav nekaj takšnega se bo dogajalo na MEN'S NIGHT 25. julija 2013 v Cineplexx kinematografih v nakupovalno-zabaviščnih središčih Planet Tuš Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mesto.

Od 20. ure naprej vam bodo tekle solze smeha, saj bo na ogled filmska uspešnica Odrasli 2 (Grown Ups 2), pred in po filmu pa boste uživali v dobri družbi in presenečenjih, ki jih bo tudi tokrat zagotovil Cineplexx. Vstopnice so že na voljo za samo 4,50 EUR, a je treba pohiteti, saj je njihovo število omejeno.

Pridite vsi, ki nikoli ne želite zares odrasti, in doživite nov svet kina in zabave v 100 % digitaliziranem kinu! Obiščite tudi spletno stran cineplexx.si in Facebook stran Cineplexx Slovenija.

Brezplačne vstopnice za naše uporabnike

Cineplexx je nekaj naših uporabnikom podaril brezplačne vstopnice:

V Novem mestu si bodo film lahko ogledali: Zdenka Režek, Ana Lopatič in Petra Rolih. Vsaka prejme po dve vstopnici. Prevzamete jih na blagajni pred predstavo. Čestitamo in vam želimo obilico zabave.